Home / IZA KULISA / OTKRIVENA STROGA TAJNA KGB-a: NACISTI SU OVLADALI TAJNAMA DREVNIH CIVILIZACIJA I ISPOD ANTARKTIKA OSNOVALI ČETVRTI RAJH!

OTKRIVENA STROGA TAJNA KGB-a: NACISTI SU OVLADALI TAJNAMA DREVNIH CIVILIZACIJA I ISPOD ANTARKTIKA OSNOVALI ČETVRTI RAJH!

Tokom vremena najpoopularnija postala teza da je Hitler preživeo pad Berlina i režirao svoju smrt, da bi potom podmornicom pobegao u Južnu Ameriku, tačnije u Argentinu, gde je osnovao porodicu i nastavio da kontroliše takozvani Podzemni rajh, sve do svoje smrti 1984. godine.

Odmah posle završetka Drugog svetskog rata javile su se sumnje u zvaničnu verziju smrti nacističkog vođe Adolfa Hitlera, a odmah zatim i brojne teorije o njegovoj sudbini.

Tokom vremena najpoopularnija postala teza da je Hitler preživeo pad Berlina i režirao svoju smrt, da bi potom podmornicom pobegao u Južnu Ameriku, tačnije u Argentinu, gde je osnovao porodicu i nastavio da kontroliše takozvani Podzemni rajh, sve do svoje smrti 1984. godine.

Nedavno se pojavila i vest da su argentinski arheolozi na privatnom imanju usred šume, 60 km od bilo kakve civilizacije i prvog grada pronašli Hitlerov grob.

Ovi navodi su naravno, teško proverljivi, iako se zna da je u Južnu Ameriku prebeglo više desetina hiljada nacista.

Hitlerova sudbina i dalje ostaje jedna od tema kojom se bave konspirolozi, a svet je bukvalno ostao nem posle navoda Leonida Ivašova, čoveka koji je inače veoma poznat našoj javnosti.

Ivašov je nedavno gostovao na jednoj ruskoj televiziji, gde je izneo zapanjujuće podatke iz svoje nove knjige, za koje tvrdi da su istiniti i dokumentovani.

On je otkrio da su nacisti ovladali tajnama prethodnih civilizacija, i da su pomoću njih osnovali Četvrti Rajh, i to pod zemljom na Antarktiku, u delu koji se naziva Zemlja kraljice Mod.

Ivašov kaže da je vrlo verovatno da je Hitler najpre pobegao u Argentinu, a da je posle prebačen na Antarktik, gde je stvorena nova nacistička država.

U Nemačkoj se 1938. godine desilo nešto slično Rozvel incidentu, kada su Nemci došli u posed izvesnog motora iz nepoznate letelice koja je pala u Bavarsku.

On je naveo i da su svi pokušaju Sovjeta i Amerikanaca posle rata da pomoću podmornica i bordova pronađu naciste zaustavljeni nama nepoznatim mašinama i naoružanjem, sa vazduha i sa mora.

Tvrdnje Leonida Ivašova, koji je sada predsednik moskovske Akademije za geopolitičke probleme, odudaraju od do sada iznetih teorija o sudbini Hitlera i Trećeg Rajha.

Američki admiral tvrdi da postoji baza Antarktiku

Da sve bude još interesantnije i američki Admiral Ričard E. Bird je godinama tvrdio da su Nemci, ili neka druga vanzemaljska sila napravila bazu na antarktiku.
On je 1947. godine poveo 4.000 vojnika iz SAD, Velike Britanije i Australije u invaziju Antarktika, nazvavši tu ekspediciju „Operacija Highjump“.

To je nepobitna činjenica. Međutim ono što se retko prepričava, barem u „zvaničnim“ krugovima, jeste da su Bird i njegove snage naišli na žestok otpor za vreme svog pohoda od strane letećih tanjira, te je invazija morala biti otkazana.

Operacija „Highjump“, koja je u suštini bila invazija na Antarktik, sastojala se iz tri pomorske borbene grupe koje su napustile Norfolk u Virdžiniji 2. decembra 1946. godine.

Njih je predvodio admiral Ričard E. Bird sa svojim brodom, ledolomcem po imenu „Northwind“, a u grupi su se nalazili i nosač aviona „Pine Island“, razarač „Brownsen“, nosač aviona „Phillipines Sea“, podmornica SAD „Sennet“ i mnoga druga plovila.

U čitav pohod bile su umešane britansko-norveške snage, neke ruske snage, ali i australijske i kanadske snage.

Međutim, „Pine Island“, ogromni brod dug skoro 200 metara, širok oko 20 metara i težak gotovo 15.000 tona, ali i još nekoliko brodova je naprasno nestalo u ekspediciji!

Admiral Bird je 5. marta 1947. godine izjavio za čileanske novine da je neophodno da SAD uvedu momentalne mere odbrane protiv neprijateljskih regiona.

On je dalje naveo da ne želi „bezrazložno da plaši ljude“, ali da je „realnost da su SAD napadnute od strane letećih objekata koji mogu da prelete od jednog do drugog pola neverovatnom brzinom“.

Interesantno je da je ubrzo nakon tih komentara, admiral preporučio izgradnju odbrambenih baza na Severnom polu.

On je više puta ponovio ove tvrdnje. Međutim, kasnije je hospitalizovan i nije mu više bilo dozvoljeno da drži konferencije za novinare.

Umro je ubrzo nakon što mu je dodeljeno vođstvo Operacije Deepfreeze, 1957. godine, ali mnogi smatraju da je ubijen.

Negde u to vreme, u vestima je bio aktuelan i Rozvel incident, koji je „zvanično“ objašnjen i zataškan pre nego što je počela.

U Nemačkoj se 1938. godine desilo nešto slično Rozvel incidentu, kada su Nemci došli u posed izvesnog motora iz nepoznate letelice koja je pala u Bavarsku.

Upravo zato su se pojavile glasine da je odabrana grupa nemačkog vojnog osoblja uspela da uspostavi tajnu bazu na Antarktiku, gde je nastavila da razvija napredne letelice na osnovu vanzemaljske tehnologije.

Pogledajte video:

(sadamalo)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …