Home / IZA KULISA / OTKRIVENI ŠOKANTNI DETALJI: INDONEŽANSKI AVION NIJE SAM PAO NEGO JE OTET I OBOREN

OTKRIVENI ŠOKANTNI DETALJI: INDONEŽANSKI AVION NIJE SAM PAO NEGO JE OTET I OBOREN

Pad potpuno novog Boeinga 737 Max 8  nije slučajan. Komande leta JT610 Lion Aira možda su bile daljinski preuzete s ciljem da se ubije 20 službenika indonezijskog ministarstva finansija, sumnja Jim Stone, slobodni novinar i istražitelj.

Let potpuno novog Boeinga 737 Max 8 indonezijskog avioprijevoznika Lion Air verovatno je bio daljinski upravljan i srušen u okean. U avionu je bilo i 20 službenika ministarstva finansija koje zabranjuje bankarsko zelenašenje.

Jedan je putnik snimio situaciju u avionu mobilnim telefonom, uključujući treštanje motora, krivudav let, pokazatelje da komande aviona nisu preotete u samom avionu i naposljetku obrušavanje aviona pod punim gasom u okean, zbog čega se avion raspao na sitne komadiće.

Pretpostavlja se da je snimak skinut sa SD kartice smrskanog mobilnog telefona – iz krhotina koje je pronašla posada broda-tegljača – te je odmah postavljena na internet. Po meni, gotovo je sigurno da se radi o daljinskom preuzimanju komandi aviona s ciljem da se ubije indonezijska ministarka finansija.

Ostaje pitanje kako je taj video dospeo u javnost. Neki nagađaju da je to učinjeno putem Wi-Fija iz aviona, dok drugi misle da je snimak pronađen među krhotinama i ostacima aviona. Ako je tačno ovo drugo, pretpostavljam da je ostatke mobitela pronašla posada broda-tegljača jer je prva stigla na lice mesta i ne bi to skrivala kao što bi to učinio FBI.

Prvi snimak uništenja putničkog mlaznjaka daljinskim preuzimanjem kontrole nad avionom, video kojeg ubice nipošto nisu očekivali da će se pojaviti, pogotovo ne tako brzo.

Snimak će sigurno biti zabranjen, i to vrlo brzo, pa ko god da je može snimiti, neka je ostavi na sigurno.

Sledi nekoliko biografskih crtica poginule ministarke finansija u kojima se možda kriju neki od razloga njenoga mogućeg ubistva.

Iz biografskog članka na Wikipediji:

Sri Mulyani Indrawati (rođena 26. novembra 1962.) indonezijska je ekonomistkinja koja obavlja dužnost ministra finansija od 2016.; prethodno je bila na istoj funkciji od 2005. do 2010. U 2010. imenovana je generalnom direktorkom World Bank Group te je dala ostavku na mesto ministrke financija. 2016. Sri Mulyani ponovno je postavljena na položaj ministra finansija u preuređenju vlade predsednika Joka Widoda, zamenivši Bambanga Permadija Soemantrija Brodjonegoroa.

Kao ministrka financija od 2005. do 2010. Sri Mulyani bila je poznata kao reformista čvrste ruke te joj se pripisuju zasluge za jačanje indonezijske privrede, porast ulaganja i odlično upravljanje najvećom ekonomijom jugoistočne Azije tokom finansijske krize 2007.-2010. Pre četiri godine časopis Forbes rangirao je Sri Mulyani kao 38. najmoćniju ženu na svetu.

(nexus-svjetlost.com)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …