Home / IZA KULISA / OTKRIVENO JEZIVO PROROČANSTVO U BIBLIJI: ŽIVIMO U “ŠESTOM PEČATU”, SVA PROROČANSTVA SU ISPUNJENA- OSTALO JOŠ SAMO JEDNO..

OTKRIVENO JEZIVO PROROČANSTVO U BIBLIJI: ŽIVIMO U “ŠESTOM PEČATU”, SVA PROROČANSTVA SU ISPUNJENA- OSTALO JOŠ SAMO JEDNO..

Propovednik Biblije upozorava da bi 2020. mogao da se dogodi kraj sveta nakon što su se, kako izričito tvrdi, ostvarila neka proročanstva iz Knjige Otkrivenja, što znači da čovečanstvo živi u šestom pečatu o kome se govorilo pre više od 2000 godina.

U Knjizi Otkrivenja, Sedam pečata predstavlja apokaliptičnu viziju koju je predvideo Jovan iz Patmosa. Oni su opisani u Poglavlju Otkrivenja pet do osam, sa nekoliko odlomaka koji opisuju događaje na Zemlji koji će se dogoditi pre nego što usledi Drugi dolazak Isusa.

Propovednik Biblije Greg Sereda veruje da je Zemlja sada samo jedan korak dalje od otvaranja sedmog pečata, koji će očigledno označiti kraj sveta.

Sereda je pre godinu dana objavio video na svom YouTube kanalu pod nazivom „Upozorenje za 2020: Mi živimo u šestom pečatu otkrivenja“, gde je objasnio svoju teoriju o tome zašto bi kraj sveta mogao doći u narednim mesecima.

Rekao je: „Sedmi pečat predstavlja Isusov dolazak, a peti pečat se događa u mračnim vekovima, to znači da se šesti pečat nalazi između. To je period istorije u kom trenutno živimo.

Šesti pečat je opisan u Otkrivenju 6:12 – 6:13 i kaže:„ I video sam kada je otvoren šesti pečat i došlo je do velikog zemljotresa i Sunce je postalo crno, a Mesec postade kao krv i zvezde sa neba padoše na Zemlju.. “

„Tu se pominje nekoliko znakova koji utiču na Sunce, Mesec i zvezde. To su isti znakovi pomenuti u jevanđeljima kada je Isus govorio o kraju sveta.

„U Matejevom poglavlju 24:29 Isus je rekao:„ Odmah nakon nedaća, tih dana Sunce će potamneti i Mesec joj neće dati svetlost, a zvezde će pasti s neba i sile nebeske će se uzbuniti “.

Sereda je tada govorio o nekim događajima koje je povezao sa Knjigom Otkrivenja u poslednjih nekoliko stotina godina.

On je dodao: „Ovi znakovi su počeli velikim potresom, zemljotresom u Lisabonu 1. novembra 1755., najstrašnijim zemljotresom koji je ikada zabeležen, pogodio je skoro četiri miliona kvadratnih kilometara i imao je magnitudu od 8,5 do 9,0.

„40 minuta nakon zemljotresa usledio je cunami, za koga se navodi da je bio visok 50 metara, a grad je satima goreo u neverovatnom plamenu.

„Procenjuje se da je broj umrlih između 10.000 i 100.000, što ga čini jednim od najsmrtonosnijih zemljotresa u istoriji.

„Otkrivenje 6:12 kaže da će nakon zemljotresa Sunce postati crno, a Mesec kao krv.

„Ovo se ispunilo samo 25 godina nakon zemljotresa u Novoj Engleskoj, kada je oko osam sati ujutro počeo da se širi dim, sve viši i tamniji, sve dok Sunce nije pocrnelo u podne“.

Međutim, to nije bilo sve.

Sereda je nastavio: „Ne samo to, već posle ponoći mrak je nestao i Mesec je, kad je postao vidljiv, bio krvav.

„To je područje Zemlje sa pobožnim hrišćanima koji su to mogli da prepoznaju kao znak poslednjih vremena.

„Sledeći znak poslednjih vremena bile su zvezde koje padaju s neba. To se ispunilo 13. novembra 1933. godine, kada se dogodio najveći meteorski pljusak u istoriji – celo nebo širom Severne Amerike bilo je osvetljeno četiri sata.

„Dakle, možete videti da su znakovi šestog pečata, uključujući zemljotres, da Sunce postaje crno, Mesec kao krv i zvezde koje padaju s neba, već ispunjeni“.

Sereda je zaključio svoj video tako što je poslao upozorenje za narednu godinu.

Izjavio je: „To znači da živimo u šestom pečatu otkrivenja i videćemo te znakove kako se brzo uzastopno ponavljaju neposredno pred povratak Gospodnji 2020.

„Sada razmotrimo sedmi pečat, ono (Otkrivenje 8: 1) kaže:„ I kad je otvorio sedmi pečat, na nebu je nastala tišina u razmaku od pola sata“.

„Razlog nebeske tišine će biti taj što će Isus i njegovi anđeli doći na Zemlju tokom drugog Isusovog dolaska da okupe svoje svece.

“Budući da će Isus i njegovi anđeli isprazniti nebo kako bi došli na Zemlju, ono će postati tiho.”

Međutim, uprkos tvrdnjama, naučnici i dalje proučavaju verodostojnost same knjige Otkrivenja.

Webtribune.rs

Check Also

GOVOR ROBERTA F. KENEDIJA JUNIORA NA PROTESTU U BERLINU: “RAZLOZI ZA OVO ŠTO SE DEŠAVA U SVETU ĆE VAS PRESTRAVITI”

U mojoj zemlji – Americi, u medijima govore da sam danas ovde došao da govorim …