Home / IZA KULISA / „OVAKVA MEDIJSKA KAMPANJA OKO KORONE U ISTORIJI NIJE VIĐENA- EVO ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA..“

„OVAKVA MEDIJSKA KAMPANJA OKO KORONE U ISTORIJI NIJE VIĐENA- EVO ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA..“

Ovakva medijska kampanja nikad nije viđena. Od Vladivostoka do Vašintona, od Beograda do Brisela mi vidimo jedan isti narativ.

Korona virus je operacija globalnih razmera sa ciljem formiranja jedne svetske vlade, tvrdi ekonomista i publicista Danilo Tvrdišić.

On pandemiju naziva “plandemija” tvrdeći da iza svega stoje vlasnici krupnog kapitala odnosno bankari.

– Ova plandemija predstavlja najveću, najsveobuhvatniju, najorganizovaniju specijalnu operaciju na nivou celog čovečanstva. Stvari moramo nazivati pravim imenom. Kovid operacija ima za cilj stvaranja jednog robovlasničkog poretka u kojoj će do krajnjih granica biti suspendovana ljudska prava, slobode, privatnost i sve ono što čoveka izdvaja od životinja i čini ga slobodnim bićem – objasnio je Tvrdišić.

Tvrdišić kaže da satanske snage na ispunjenju ovog cilja rade još od Francuske buržuaske revolucije i da se ide u pravcu čipovanja, stvaranje globanog koncentracionog logora koji će kontrolisati jedan “svetska vlada”.

On je posebno ukazao da kroz strah svetski ali i srpski moćnici pokušavaju da nateraju ljude da rade stvari koje su direktno protiv njihovog interesa poput nošenja maski koje narušavaju zdravlje a pritom ne štite od kovida.

– Ovakva medijska kampanja nikad nije viđena. Od Vladivostoka do Vašintona, od Beograda do Brisela mi vidimo jedan isti narativ. Specijalne emisije za širenje straha koje izveštavaju koliko je ljudi umrlo – ukazao je on i podsetio da se smrtnost u Srbiji ovde godine manja u odnosu na prošlu godinu što direktno ruši sve ono što nam govore na televiziji.

Pogledajte video:

 

(Helmcast)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …