Home / IZA KULISA / OVO SE KRIJE: ISTINA O GLOBALNOM RATU PROTIV HRIŠĆANSTVA I USPONU SATANIZMA- EVO ŠTA SE DEŠAVA

OVO SE KRIJE: ISTINA O GLOBALNOM RATU PROTIV HRIŠĆANSTVA I USPONU SATANIZMA- EVO ŠTA SE DEŠAVA

U slučaju da niste čuli, hrišćanske crkve širom sveta danas bombarduju radikalni islamski teroristi. Samo na Šri Lanki, do sada je prijavljeno 207 mrtvih hrišćana i 450+ povređenih, u samo jednom danu.

Ovo je usledilo samo nekoliko dana nakon spaljivanja Notr Dama u Francuskoj, požar o kome mediji izveštavaju kao o nenamerno postavljenom od strane islamskih terorista. (Oni sada okrivljuju kompjuterski problem, ako možete da poverujete u to.)

Širom Bliskog istoka, u mestima kao što je Sirija, hrišćane proganjaju stotine hiljada ljudi. Ubijani su, mučeni i isterani iz svojih domova i zemalja. Čak i na mestima kao što su Filipini, islamski teroristi su zauzeli čitava ostrva i hrišćane označili za klanje. Kao što je naveo Savet za međunarodnu politiku Instituta Gejtstoun:

Novi terorizam na Filipinima nije samo inspiriran političkim ili teritorijalnim nezadovoljstvom, stvarnim ili zamišljenim, već je prožet unutrašnjom mržnjom prema „drugima“ – prema „nevernicima“. U maju 2017. godine, u gradu Maravi, civilni autobus zaustavili su džihadisti; kada je otkriveno da su devetoro putnika hrišćani – očigledno zato što nisu mogli da citiraju Kuran – bili su vezani i ubijani. Džihadisti koji su preuzeli Maravi tokom ustanka prisilili su žene na seksualno ropstvo i naredili hrišćanima da prihvate islam ili da se koriste kao ljudski štit protiv filipinske vojske.

U Sjedinjenim Američkim Državama, hrišćani se sistematski gase sa svih platformi društvenih medija, na kojim sada dominiraju satanisti koji preziru hrišćanstvo. U isto vreme, svaki demokrata koji se kandiduje za predsednika 2020. godine ima evidenciju o napadu na hrišćanstvo i direktno ili indirektno podržava ućutkavanje hrišćana i hrišćanskih principa.

Hrišćanstvo je izloženo nezapamćenim napadima širom sveta. Ipak, levičarski mediji se pretvaraju da se to ne dešava. Umesto toga, oni tvrde da su na meti gejevi, manjine ili muslimani, i ti isti mediji sada suštinski izjednačavaju verovanje u Boga sa „belim supremacijskim“ verovanjima.

Postoji globalni rat protiv hrišćanstva, a oni koji ga vode su bukvalno satanine sluge

Vreme je da predstavimo sataniste gde god se oni nalazili u društvu: vode univerzitete, medijske organizacije i dip stejt birokrate. Satanizam je endemičan u Holivudu i muzičkoj industriji, a Netfliks je čak bio preplavljen satanizmom, što je sada sasvim jasno sa njegovim angažovanjem satanista kao „konsultanata“ za svoju popularnu emisiju „Sabrina“ u kojoj postoji „tinejdžerska veštica“ koja služi đavolu u cilju sticanja moći u modernom društvu.

Kako izveštava LifeSiteNews.com:

Sabrinin lik je napravljen da upiše svoje ime u Knjigu Zveri. Tamo su demoni. Đavolje vradžbine. Orgije. Serija je toliko satanska da sam satanski hram govori o preduzimanju pravnih radnji protiv programa, zbog navodnog prisvajanja dizajna spomenika zaštićenog autorskim pravima njihovog kozjeg božanstva Bafometa.

Stariji savetnik za porodična istraživanja Piter Sprig je saglasan. “Tamni, okultni elementi u” Chilling Adventures of Sabrina “pružaju dovoljan razlog da roditelji drže svoju decu, uključujući i tinejdžere, dalje od ove serije”, rekao je Sprig za Fox News. “Emisija je preterala sve granice kada je u pitanju prikazivanje stvarnih orgija na ekranima. Ovaj sadržaj nije prikladan ni za koga, a posebno ne za publiku koju cilja.

Osim Netfliksa, sve velike tehnološke divove takođe vode satanisti. Vikipedija, na primer, neumorno napada hrišćanstvo (i prirodnu medicinu, uzgred), dopuštajući sadržaju pro-satanizma da dominira na njenim stranicama. Osnovao ga je Džimi Vejls, bivši “kralj pornografije” koji koristi moć Vikipedije da sahrani svoju prošlost, dopuštajući da platforma funkcioniše kao motka za pastire, isceljitelje i novinare koji promovišu DOBRO umesto zla.

Džek Dorsi, izvršni direktor Tvitera, zagazio je u zlo, demonstrirajući fašističke tendencije u svakoj odluci koju donosi u pogledu uklanjanja ciljanih kanala. Oni kojima je zabranjen pristup Tviteru uključuju ljude koji citiraju Majku Terezu ili Bibliju. Džek Dorsi lično nadgleda mnoge od ovih zabrana, izvršavajući doslovna naređenja od satane, da ućutka one koji dele reč Božju.

Džef  Bezosov Amazon.com zabranjuje knjige i filmove koji govore ljudima istinu o vakcinama, Americi, Bogu i još mnogo toga. Međutim, isti online prodavac otvoreno prodaje satanske knjige sa poglavljima o „tinejdžerskim satanistima“ i „žrtvovanju životinja“.

Natural News prenosi:

Amazon rado prodaje knjige koje promovišu satanizam, uključujući i knjigu pod nazivom “Satanizam: vodič za početnike za religiozno obožavanje satane i demona tom I: filozofija“ objavljenu od strane izdavačke kuće „Devil’s Mark Publishing“.

Prema svim dominantnim tehnološkim gigantima danas, čak i reč „Božić“ je „govor mržnje“. Svi tehnološki giganti koriste Južnjački pravni centar za siromašne (SPLC) – antihrišćansku, levičarsku grupu mržnje – kao arbitra „mržnje“.  I SPLC mrzi Boga, hrišćanstvo i Ameriku.

Planirano roditeljstvo, satanizam i industrija abortusa

Celokupna industrija abortusa funkcioniše uglavnom kao hram za žrtvovanje dece, omogućavajući obožavateljima satanizma da vrše demonske rituale pod pokrićem „ženskog zdravlja“.

Jedan direktor Planiranog roditeljstva nedavno je priznao da vodi “satanski pedofilski krug”.

Kako prenosi Newspunch.com:

Bivši direktor Planiranog roditeljstva priznao je da je organizacija zaista front za satanistički pedofilski krug u kom se abortusi smatraju “demonskim ritualima”. U intervjuu za Daily Caller News Foundation, Ramona Trevino je otkrila da članovi osoblja imaju kvote za abortuse tako da mogu koristiti abortirane fetuse za bolesne satanske rituale.

Želja za ubistvom beba u ime satane je tako rasprostranjena među levičarima / demokratama da je guverner Severne Karoline upravo stavio veto na zakon koji bi zahtevao zdravstvenu zaštitu za bebe rođene žive nakon neuspelih abortusa. Gotovo da možete čuti guvernera Roja Kupera kako vrišti: “Pustite ih da umru!” , dok on liže usne kako bi osetio krv dece ubijene u ime satane.

Kratak spisak institucija koje sada vode satanisti koji preziru Boga i Hrista

Satanizam je napao i zarazio skoro svaku instituciju u modernom društvu:

 • Demokratska stranka i SVE demokrate koje se kandiduju za predsednika.
 • Holivud, Netfliks, Amazon Prajm i svi dominantni producenti striming sadržaja.
 • Industrija muzike pop kulture.
 • Amazon, Tviter, Instagram, Jutjub i svi tehnološki giganti.
 • Moderna medicina
 • Vatikan i papa.
 • LGBTK aktivistička zajednica, koja gura pedofiliju i uništenje Crkve zato što Crkva uči da je homoseksualnost nečista. (Ali nemojte se usuditi da pomenete epidemiju analnog raka koji se širi preko LGBT zajednice kao šumski požar).
 • Svaki nivo vlasti, od lokalnih gradskih veća do federalnog dip stejta u Vašingtonu
 • Industrija dečjih knjiga, uključujući i seriju Hari Poter.
 • Globalni bankarski karteli, koji su svi u vlasništvu i kojima upravljaju pedofili i skupljači dečije krvi
 • Institucija “nauke”, koja je postala fanatična u vakcinisanju dece krvlju druge dece. (Vakcine sadrže VI-38 i MRC-5 ćelijske linije, koje su izvedene iz abortiranih ljudskih beba, što je priznato u zvaničnom dokumentu CDC-a).
 • Univerziteti i javne škole.
 • Pristalice otvorenih granica, kojima je neophodno da granice ostanu otvorene kako bi nastavile sa trgovanjem dece, koja se koriste kao seksualni robovi i za rituale žrtvovanja dece od strane bogatih demokratskih donora (i drugih bolesnika, poput tehnoloških elitista i naučnih „skeptika“ koji guraju medicinsko zlostavljanje dece).

Šta možete učiniti kako biste ostali informisani i branili Božju Reč

Previše crkava u Americi podučava razvodnjeno pismo jer se boje da podučavaju o pravoj Božjoj rečji. Ako želite da čujete hrišćanskog pastora koji se ne boji da razgovara o Otkrivenju, poslednjim vremenima i napadima na hrišćanstvo, povežite se sa Otkrijte ministarstva van Australije, koju vodi pastor Stiv Siokolanti.

Siokolanti propoveda ono što se skoro svi pastiri SAD-a plaše da kažu.

Na Brighteon.com, alternativi slobodi govora na Jutjubu, postoji i mnogo hrabrih hrišćanskih video kanala.

Napomena za osoblje Siokolantija: Molimo vas da postavite još videa na Brighteon.com kako bismo mogli da ih podelimo.

Bez greške: modernu ljudsku civilizaciju su preuzele demonske sile koje su u ratu s Bogom i čovečanstvom. Najmanje polovina stanovništva je sada preuzeta od demonskog uticaja (verovatno mnogo više) i aktivno radi na uništavanju ljudskog života (bebe, itd.), individualne slobode, nacionalnog suvereniteta, svih belaca, svih hrišćana, itd. Svaka osoba koja promoviše čedomorstvo i abortus posle rođenja, na primer, je pravi demon u ljudskom obliku. Oni doslovno više nisu ljudi. Oni su demoni koji se pretvaraju da su ljudi.

Budite spremni, i fizički i duhovno. Prema nekima, već smo ušli u scenario “poslednjih vremena” i gledamo uspon demonske levice i uskoro antihrista. Ovaj antihrist će se pretvarati da je globalni mesija koji obećava da će izlečiti svet i okončati rat i sukobe. Istina, on je otelotvorenje Lucifera, i on će prevariti milijarde kako bi ga pratile dok on vodi čovečanstvo prema uništenju.

Čak će se i većina hrišćana prevariti i predati svoje duše njegovom uticaju.

naturalnews.com

Check Also

TAJNI DOGOVOR VLADARA SVETA UZDRMAĆE PLANETU: ŠEST VODEĆIH SVETSKIH BANAKA PUŠTA NOVU SVETSKU VALUTU

Šest centralnih banaka su se urotile jedna s drugom kako bi stvorile jedinstvenu svetsku valutu …