Home / IZA KULISA / PROF. ZORAN BULJUGIĆ: SRBIJA JE OBEĆANA MIGRANTIMA- EVO ŠTA SE KRIJE.. (VIDEO)

PROF. ZORAN BULJUGIĆ: SRBIJA JE OBEĆANA MIGRANTIMA- EVO ŠTA SE KRIJE.. (VIDEO)

Profesor Zoran Buljugić povodom smrti petnaestogodišnje devojčice predoziranjem navodi da škole nisu krive već da roditelji moraju pratiti decu i videti sa kim sa ta deca druže. Takođe kaže da je školski policajac nadležan za ono što se dešava u školi a ne oko škole. Problem nastaje van škole, pogotovo na noćnim žurkama.

Na svetskom tržištu na prvom mestu je droga, i tu se obrće veliki novac. Danas su droge mnogo jeftinije i, shodno tome, mnogo pristupačnije zbog čega je potrebno da se više radi na informisanju učenika i roditelja o štetnosti i posledicama upotrebe droga.

Osvrćući se na migrantsku krizu, Zoran Buljugić navodi da smo mi kolonizovani od strane Amerike i Brisela, da su vlada i skupština ništa drugo do izvršioci naredba koje dolaze spolja. I ako je Srbija kandidat za EU, verovatno nikad nećemo ni ući u EU i da na nas gledaju kao potencijal da primimo migrante, pogotovo jer se očekuje još jedan nalet migranata koji će krenuti iz Turske.

Buljugić kaže da je profil migranata takav da će teško ostati na selima, jer oni žele da žive po gradovima, što je dodatni problem za Srbiju ako ih primimo. Nemačka i delovi Zapadne evrope igraju na kartu da zadrže migrante intelektualce, a da na Balkan pošalju ljude sumnjivog morala.

Profesor Zoran Buljugić navodi da je cilj globalizma još davno zacrtan kroz masoneriju, težnja ka tome da se ukinu rase, nacije, tradicije i religije da nastane neka siva zona sa jednom religijom. Kod nas to počinje kroz ekumenizam a krajnji cilj je religija Novog doba i jedna svetska vlada. Tako da ni jedna zemlja na ovoj planeti nije zaštićena od tog projekta.

Na pitanje oko Sulejman Ugljanina i njegove izjave da se Raška oblast iliti Sandžak, kako ga nazivaju muslimani, mora osloboditi od Srbije, profesor Buljugić kaže da ga ne čudi ta izjava u okupiranoj Srbiji jer iako Ugljanim samom tom izjavom krši ustav neće biti uhapšen od strane marionetske vlade Srbije.

Profesor Zoran Buljugić se osvrće i na pitanje projekta velike Albanije, što je bio Austro-Ugarski projekat koji je propao nakon prvog Svetskog rata, ali da danas isti taj projekat pokušava da oživi Nemačka.

Ceo prilog i šta je sve još rekao Zoran Buljugić možete videti u videu HelmKast  produkcije.

Check Also

BIL GEJTS JE UPOZORIO SVET DA ĆE DOĆI KORONA- SADA PREDVIĐA DA ĆE DOĆI NEŠTO JOŠ GORE..

Na svom blogu Bil Gejts je upozorio na opasnosti od klimatskih promena zbog kojih bi …