Home / IZA KULISA / PROFESOR DŽULIJAN ZELIZER: NEŠTO ŠOKANTNO DESIĆE SE U OKTOBRU I PROMENIĆE TOK ISTORIJE SVETA!

PROFESOR DŽULIJAN ZELIZER: NEŠTO ŠOKANTNO DESIĆE SE U OKTOBRU I PROMENIĆE TOK ISTORIJE SVETA!

armagedon smak kraj sveta03
Neposredno pre predsedničkih izbora u Americi svet će potresti „nešto šokantno“, i promeniće kako američku predsedničku trku tako i istoriju sveta, tvrdi američki profesor sa Univerziteta Prinston, Džulijan Zelizer, a prenosi CNN.

– Svi treba da se uhvatimo za svoja sedišta. Ono što će se desiti biće šokantno i izazvaće nacionalnu bezbednosnu krizu – kaže Zelizer.

Zelizer, profesor istorije na Prinstonu, napisao je da „zbog mnogo razloga, šanse da će se nešto šokantno desiti sledećeg meseca su velike“.

On zatim tvrdi da će se u narednih nekoliko nedelja odvijati prava „nacionalna bezbednosna kriza“ i da će i Hilari Klinton i Donald Tramp morati potpuno da promene pristup kampanji, kako bi odgovorili na događaj koji može imati „dramatične posledice“.

Sajt Prison Planet piše da bi ono što će se desiti moglo da bude veliki teroristički napad na tlu SAD, poput onog 11. septembra, što bi moglo da pogoduje Trampu, ili eskalacija vojnih problema sa Rusijom, što bi značilo prednost za Hilari, imajući u vidu dobre odnose Trampa sa Vladimirom Putinom.

Uz ovo što najavljuje Zelizer, treba podsetiti da su i Vikiliks i Džulijan Asanž najavili da će u oktobru objaviti nešto što će „promeniti tok izbora“.

Establišment je već otišao korak ispred Asanža i najavio je da Putin stoji iza svih dokumenata koji će eventualno procureti pred izbore.

Sajt Prison Planet pominje i mogućnost da će se desiti „domaći“ teroristički napad na crnce, što bi moglo da posluži kao povod za demonizaciju Trampove kampanje.

I ranije je u trci za Belu kuću bilo „oktobarskih iznenađenja“: samo nekoliko dana pre izbora 2004. godine pojavila se snimljena poruka Osame bin Ladena, u kojoj skoro pa da je pozvao ljude da glasaju za Džona Kerija. Ovo su i Keri i Buš kasnije označili kao odlučujući faktor u trci za predsednika i pobedi Buša mlađeg.

Osamina poruka je bila toliko čudno tempirana i kontroverzna da su neki analitičari otvoreno govorili da je reč o nameštaljki koja je za cilj imala da ostavi Buša u Beloj kući.

Što im je na kraju i pošlo za rukom.

(Espreso.rs)

Check Also

ŠOKANTNO! DOKTORKA GRUJIČIĆ I NESTOROVIĆ SUMNJAJU DA JE KORONA BIOLOŠKO ORUŽJE!

Virus koji je širom sveta ubio više od 350.000 ljudi sasvim sigurno je veštački stvoren, …