Home / IZA KULISA / Proročanstvo Alojza Irlmajera: „U trenutku kada će svima delovati da je svet napokon u miru – desiće se ubistvo na Balkanu, a onda će velika vojska proći sa istoka kroz Beograd, ka Italiji i Nemačkoj! (VIDEO)

Proročanstvo Alojza Irlmajera: „U trenutku kada će svima delovati da je svet napokon u miru – desiće se ubistvo na Balkanu, a onda će velika vojska proći sa istoka kroz Beograd, ka Italiji i Nemačkoj! (VIDEO)

rat

Alojz Irlmajer (1894 – 1959) bio je kopač bunara iz Bavarske, a proslavilo ga je njegovo proročanstvo o Trećem svetskom ratu. Verovali ili ne, ovaj čovek predvideo je i tačan datum svoje smrti!

„U trenutku kada će svima delovati da je svet napokon u miru – desiće se. Novi rat na Bliskom Istoku odjednom će buknuti! Međutim, inicijalna varnica krenuće sa Balkana. Vidim „velikog“ kako pada, krvavi nož je kraj njega.

Dva čoveka ubiće trećeg koji je visoko rangiran u državi. Ta dvojica su plaćenici. Jedan od njih je nizak i tamnoput, a drugi je viši, sa svetlijom kosom. Sve će se to desiti na Balkanu.

Taj, po svetskim merilima sitan događaj, pokrenuće plamen rata, tvrdi Alojz u svom proročanstvu: „Nakon tog ubistva počeće svetski rat. Jasno vidim tri broja – dve osmice i devetku. Ali ne znam šta to treba da znači. Rat će početi u zoru. Vidim i trojku.“

„Vojska će u masovnom broju sa istoka umarširati u Beograd, a odatle će krenuti ka Italiji. Tri jedinice preći će brzinom munje preko Dunava pa do Rajne bez prethodnog upozorenja. Ovo će se desiti tolikom brzinom da će svetska populacija pasti u stanje totalne panike.

Ljudi će masovno sedati u kola i bežati iz Nemačke. Više ne vidim ni mostove preko Dunava kod Regensburga. Ništa neće ostati od Frankfurta. Dolina Rajne biće uništena, i to iz vazduha.“

Pogledajte video:

 (Dnevno.rs)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …