Home / IZA KULISA / PROROČANSTVO STARACA ANATOLIJA: Kada u Rusiji bude Car onda će Kosovo i sva Srbija biti sa nama- Gospod čuva u Srbiji svoju armiju, njih 7.000 ! (VIDEO)

PROROČANSTVO STARACA ANATOLIJA: Kada u Rusiji bude Car onda će Kosovo i sva Srbija biti sa nama- Gospod čuva u Srbiji svoju armiju, njih 7.000 ! (VIDEO)

Ruski starac Anatolij besedi Srbima… Pravoslavlje će se ujediniti! Gospod čuva u Srbiji svoju armiju!

 

Glas ruskog starca Anatolija odjekuje u svim serbskim dušama radosnim i zahvalnim, bratskom ruskom narodu u čije ime je dvadeset ljudi iz različitih krajeva Rusije došlo i učestvovalo na Krstnom hodu u Srbiji u 2013.godini posvećenom 900 godišnjici dinastije Nemanjića koja kako od strane državne vlasti tako i jednog dela naroda, nije primećena onako kako je to bila naša dužnost prema Bogu i otečestvu.

No, idući dalje kroz današnje vreme, svi zajedno, trudeći se da proniknemo u tajnu pokajanja, kako bi razumeli put našeg prizvanja od Gospoda, svako ponaosob i po tome se vladali daljim življenjem koje postaje po Bogu, u duši svakog istinski pravoslavnog čoveka danas javlja se silna potreba za ujedinjenjem sa drugim narodima pravoslavne vere kao jedini realni ishod i jedino moguće rešenje odupiranja zlu današnjice.

Sa tim u vezi, svi zajedno, očekujući spasenje od Gospoda, potrudimo se više u borbi sa sobom i đavolom koristeći se svim svetim tajnama naše cerkve, učestvujmo u većem broju u sledećem Krstnom Hodu želja je naše braće iz Rusije, organizujmo pravoslavne skupove u našim mestima, upoznajmo se jedni s drugima i povezujmo kako među sobom tako i sa bratskim ruskim narodom kako bi oni dolazili nama, i mi išli njima u poklon pravoslavnim svetinjama, i postali članovi žive Cerkve Hristove „koju ni vrata pakla neće nadvladati”.

Neka bi Gospod naš Isus Hristos dao da to vreme što pre dođe! Amin, Bože daj!

Pogledajte snimak:

Check Also

MIHAJLO ULEMEK PUKOVNIK ARKANOVE GARDE: KAKO JE PALMA ZARADIO VELIKI NOVAC, KO JE IZ VLASTI KUPIO DIPLOME, ODAKLE LEPOJ BRENI PARE, ŠTA JE SA DAČIĆEVIM KOFERČETOM (VIDEO)

Gost Slavija info TV bio je gospodin Mihajlo Ulemek, bivši pukovnik nekadašnje Srpske dobrovoljačke garde, …