Home / IZA KULISA / PUTIN SPREMA NEZAPAMĆENI UDAR: Rusija je spremna da pokaže dokaz da su američki URAGANI VEŠTAČKI

PUTIN SPREMA NEZAPAMĆENI UDAR: Rusija je spremna da pokaže dokaz da su američki URAGANI VEŠTAČKI

tornado- oluja- uragan

Ruski predsednik Vladimir Putin je naveo datum kada planira da objavi dokaz da je američka vlada proizvela nedavni nalet uragana koji su opustošili velike delove SAD-a.

Poput boksera sigurnog u svoju snagu, Putin posmatra snimke napravljene ruskim satelitom Elektro-L No.1 za praćenje klimatskih promena, i kupuje vreme, čekajući pravi trenutak da objavi svoje nalaze.

Prema rečima insajdera iz Kremlja, do kraja godine Putin će objaviti satelitske snimke koji konačno dokazuju da su uragani Irma i Harvi, kao i drugi ekstremni vremenski uslovi koji su nedavno primećeni u SAD, proizvedeni od strane ljudi unutar američkih obaveštajnih agencija.

“Razaranje koje su ove oluje izazvale je orkestrirano od strane Paralelne države koja je, kao i 9/11, želela da nanese patnju i bol američkom narodu.“

Prava priroda američke vlade će biti razotkrivena na svetskom nivou, podrivajući kredibilitet nacije.

Putin je jedini svetski lider koji je voljan da krene na mračne sile Novog svetskog poretka i pokuša da ih pobedi.

Da li je HAARP odgovoran za nedavne uragane?

Putinove tvrdnje da su uragani veštački mogu zvučati neuverljivo, ali geoinženjering je dobro ustanovljena praksa.

Jedan od vodećih svetskih naučnika, dr Mičio Kaku, nedavno je uživo na televiziji priznao da je vlada SAD-a dugo imala sposobnost da veštački indukuje uragane, zemljotrese, cunamije i velike oluje.

U intervjuu koji je emitovao CBS, dr Kaku je priznao da su nedavni “veštački“ uragani rezultat vladinog programa za modifikaciju vremena u kom je nebo prskano nano česticama a oluje su zatim “aktivirane“ upotrebom “lasera.“

Program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije (HAARP) je kreiran početkom 1990-ih godina kao deo programa istraživanja jonosfere, koji su zajednički finansirali američko vazduhoplovstvo, američka mornarica, Univerzitet Ferbanks na Aljasci, i agencija Ministarstva odbrane SAD odgovorna za razvoj novih tehnologija za vojsku SAD (DARPA).

HAARP je sposoban da “naoruža“ klimu i ima mogućnost da izazove uragane, suše, poplave i zemljotrese.

Webtribune.rs

Check Also

GRČKI STARAC GEOKON SVE ŠOKIRAO: UPOZORAVA NA KATASTROFU KOJU SVET JOŠ NIJE VIDEO!

Kako su izvestili grčki sajtovi 14. septembra, nova poruka starca Geokona sada se širi među …