Home / IZA KULISA / RUSKA NEPOZNATA TEHNOLOGIJA ILI NEŠTO JOŠ ŠOKANTNIJE?! UNIŠTENO 10 AMERIČKIH NUKLEARNIH RAKETA U SILOSIMA, VLADA PREĆUTKUJE NAPAD!

RUSKA NEPOZNATA TEHNOLOGIJA ILI NEŠTO JOŠ ŠOKANTNIJE?! UNIŠTENO 10 AMERIČKIH NUKLEARNIH RAKETA U SILOSIMA, VLADA PREĆUTKUJE NAPAD!

“NLO uništio 10 američkih nuklearnih raketa u silosima,“ vlada prećutkuje napad, kaže kapetan američkog vazduhoplovstva

laser- oruzje

Bivši kapetan američkog vazduhoplovstva je prekršio zavet ćutanja po pitanju neobičnog NLO incidenta koji navodno uključuje nuklearno oružje, pišu britanski mediji.

Kapetan Dejvid D. Šindel je ranije bio komandant ekipe Minuteman I interkontinentalne balističke rakete, u vazduhoplovnoj bazi Minot u Severnoj Dakoti.

U decembru 1966. godine, on je bio u objektu za kontrolu lansiranja, u blizini Mohola u Severnoj Dakoti, kada je došlo do neobjašnjivog incidenta.

On tvrde da je NLO uništio 10 nuklearnih raketa za koje je on bio zadužen, čineći ih neupotrebljivima.

6.decembra 1966. godine, Minot Daily News je objavio priču na naslovnoj strani rekavši da su prijavljeni NLO-i u lokalnoj oblasti.

Naslov je bio: “Tanjir“ lansirnog kontrolnog centra Minot se navodi kao indikacija posetilaca iz svemira.“

Šindel tvrdi da su mu zvaničnici vazduhoplovstva naredili da nikada ne progovori o ovom incidentu i da ga izbriše iz sećanja.

Ali on je sada rekao “istinitu priču o incidentu“ u novoj knjizi “To se nikada nije dogodilo, 1.“

Šindel je rekao za Minot Daily News: “Tokom tog perioda u Minotu, mnogi od nas su doživeli neovozemaljske incidente u Minuteman objektima, ali smo svi pojedinačno dobili instrukcije da ćutimo.“

“Nismo shvatali tada da su i drugi među nama takođe doživljavali incidente, ali sada je istina izašla na videlo.“

On je objasnio da je odlučio da napiše knjigu nakon što je pre nekoliko godina saznao za sličan incident koji je doživeo drugi projektilac.

On je rekao: “Oko 35 godina nakon mog incidenta u Minotu i saznanja za postojanje identičnog incidenta koji je doživeo drugi projektilac, kapetan Robert Salas, povezan sa Malmstrom AFB u Montani, koji se desio tokom istog vremenskog perioda kao i moj incident, ja sam razmišljao da istupim sa “istinom“.“

“Nakon otkrića 2010. godine da su i drugi projektilci sa mnom u Minotu takođe iskusili povezane incidente, ja sam odlučio da sprovedem obimna istraživanja o zataškavanju u vazduhoplovstvu, kako bih saznao zašto su vazduhoplovne snage svima nama rekle da ćutimo o tome.“

“Svi mi smo imali tajna odobrenja, ali to nije bilo dovoljno vazduhoplovstvu da nam kaže istinu, ili da objasni incidente.“

“Sve su nas držali u mraku i nikada nas nisu obučavali kako da se nosimo sa takvim incidentima i situacijama ako bi se ponovo dogodile.“

“To je bilo vrlo neugodno vreme za sve nas.“

“To je bilo šest i po godina napora, ali sam takođe shvatio da će biti potreban i drugi deo da bi to sve bilo potpuno.“

Ali, on je rekao da su mnogi projektilci iz Minota svoje tajne odneli u grob, ili još uvek ne žele da progovore.

Dodao je: “Sa više od 50 godina nakon mog incidenta u Minotu i 70 godina od indicenta u Rozvelu u Novom Meksiku, ne može postojati etički, moralni ili kritični razlog za dalje čuvanje tajne od čovečanstva, a moji drugi prijatelji projektilci se slažu sa tim.“

“Od samog početka sam bio u sukobu sa ciljem da istinu sazna što više ljudi, a nisam imao apetit za skretanje pažnje na sebe ili za dobijanje neke novčane koristi. Ali i ja takođe primećujem zabludu u tome.“ Knjiga je dostupna za kupovinu na internetu.

Webtribune.rs

Check Also

ZLATNA TAJNA TITOVOG SEFA: NAJVREDNIJE STVARI SU NESTALE- OTIMAČINA I DANAŠNJI VLADARI SRBIJE..

Komisija je 2013. godine popisala, između ostalog, oko 30 kilograma zlata, kao i poluge od …