Home / IZA KULISA / ŠEŠELJ ŠOKIRAO UŽIVO U EMISIJI: KO STOJI IZA PROTESTA U SRBIJI, KO JE ĐILASOV KUM I KO JE NAPRAVIO DVERI (VIDEO)

ŠEŠELJ ŠOKIRAO UŽIVO U EMISIJI: KO STOJI IZA PROTESTA U SRBIJI, KO JE ĐILASOV KUM I KO JE NAPRAVIO DVERI (VIDEO)

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj šokirao je javnost tvrdnjom da iza protesta u Beogradu stoje američka i britanska ambasada.

„Strani su prsti umešani u ove mitinge, to je sigurno. To se sve vrti oko britanske i američke ambasade. Videli smo da se njihove diplomate polujavno sastaju sa poluliderima ovih demonstracija, a videli smo i da zapadne sile još nisu našle poželjnog lidera prozapadne opozicije i da ne smatraju dugoročnim rešenjem Đilasa, Obradovića i Jeremića. Uostalom, sva trojica su veoma kompromitovana“, istakao je Šešelj.

Za istim stolom sagovornik je bio i novinar Zoran Ostojić, koji se nadovezao na Šešeljevu priču i dodao da se „ne bi iznenadio da iza protesta u Beogradu i Podgorici stoje iste sile“.

„Ne sumnjam da ima stranog faktora, a to nalazim u činjenici sličnosti između demonstracija u Beogradu i Podgorici i njihovih istih zahteva“, rekao je Ostojić i dodao da „kada znamo šta je uslov i zahtevi SzS, a kada znamo i ko je Mlađa Đorđević, njegovu biografiju i njegove veze, ne bih se iznenadio da je reč o istim snagama“.

Prema Ostojićevim rečima, Mlađa Đorđević je Đilasov kum, koji ima nevladinu organizaciju.

„Zna se ko je napravio Dveri“, naglasio je Ostojić, na što je Šešelj prokomentarisao: „Mislio sam da je to Koštunicino maslo, Koštunica je bar finansirao Dveri“.

Na sve to Ostojić se samo cinično nasmejao.

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …