Home / IZA KULISA / SKRIVENA ISTORIJA: STALJIN PROKAŽEN SAMO ZBOG JEDNE STVARI- ZAUSTAVIO JE MOĆ JEVREJA..
web-tribune.com

SKRIVENA ISTORIJA: STALJIN PROKAŽEN SAMO ZBOG JEDNE STVARI- ZAUSTAVIO JE MOĆ JEVREJA..

Talmudističko boljševičko preuzimanje (1917.) planirano je i finansirano od strane jevrejskih bankara i finansijera sa zapada, koji su, uprkos nošenju različitih maski, komunističkih, cionističkih, kapitalističkih, zapravo bili različite jedinice iste vojske koja je radila na jedinstvenom cilju – svetska dominacija.

Iako je Lenjin bio nominalni šef, njegova tek delimična jevrejska krvna linija učinila ga je sumnjivim ogromnoj većini komesara i vođa stranke, praktično svi su bili Jevreji, pa su pokušali da ga ubiju kad je Jevrejka (Dora Kaplan) pucala u njega iz blizine (1919.), međutim nije dobro nanišanila i samo ga je ranila, ali dovoljno ozbiljno da izazove smrt tokom narednih nekoliko godina.

On je imenovao Staljina za svog zamenika i povukao se u Kremlj gde je bio bezbedan od jevrejskih manevara koji su pokušali još jedan atentat na njega.

Kada je konačno umro (1924.), Staljin je spretnim manevrisanjem uspeo da pridobije vlast Politbiroa i počeo je da čisti Jevreje sa vrha, uključujući suđenja najgorim zločincima protiv čovečnosti, onima koji su odgovorni za najgrublja zlodela protiv ruskog naroda, uključujući Ježova, Trockog, Kamenova, Zinovieva, Radeka i mnoge druge.

Njegovog najboljeg prijatelja Kirova ubili su Jevreji, a to nikada nije preboleo.

Odbio je najviše priznanje, Heroj Sovjetskog Saveza, jer se nije osećao dostojnim, jer je trebalo da bude dodeljen za podvige na bojnom polju.

U kasnijim godinama vratio se svojim hrišćanskim monaškim korenima, dozvolio i ohrabrio obnovu verskih mreža u Rusiji i drugim delovima Saveza.

Nikada nije težio stvaranju ličnog bogatstva, živeo je skromno, kao seljak, okružen knjigama i sa njegovom voljenom lulom i vodkom.

Jedini vođa u istoriji koji se otvoreno suočio sa moćnim Jevrejima, doveo ih pred lice pravde i tamo gde je krivica bila dokazana i sudovi ih proglašavali krivim, dozvoljeno je njihovo pogubljenje.

Najveći pokolji i progoni nevinih dogodili su se odmah nakon preuzimanja vlasti 1917. godine, a znatno su smanjeni nakon što je Staljin preuzeo vlast, iako se to nastavilo zbog ekstremne veličine zemlje i zaostalosti komunikacionih sistema, tako da su se zlodela koja su se događala daleko od centara vlasti često ostajala neprijavljena duže vreme, a Jevreji su to koristili.

Ukrajinski Golodomor je period tokom kog je Rusija pretrpela veliku glad i to ne samo u Ukrajini, već i u drugim oblastima, sezonska katastrofa koja potiče iz 19. veka i ranije.

U stvari, slavni Golodomor bio je poslednji period takve gladi – zahvaljujući ne u maloj meri centralizovanom planiranju, usprkos svim greškama i nesposobnostima. Jevrejin zadužen za obezbeđivanje žetve proglašen je krivim za ubistvo iz nehata i pogubljen je po Staljinovoj naredbi.

Uprkos svim nedaćama, sovjetsko stanovništvo je raslo između 1920. i 1940. godine pre rata. Isto tako, očekivani životni vek ili stopa smrtnosti bili su najbolji ikada, bilo da je upoređeno sa carskom Rusijom ili čak današnjom Ruskom Federacijom, iako je pod Putinom stopa nataliteta, zdravstvena zaštita i sveukupni prosperitet brzo napredovao.

Danas ga Rusi smatraju najvećim Rusom ili čak najvećim čovekom koji je ikada živeo.

 Sada razmislite o tome na trenutak: Ako je tačno da on snosi odgovornost za ubistvo 60 i više miliona etničkih Rusa, zašto bi ga toliko cenili? Bez ulaženja u stvarne proračune, ako u proseku svako od nas ima recimo 10 bliskih rođaka, to znači da ubistvo svakog od nas pogađa najmanje 10 ljudi, naravno uz mnogobrojna preklapanja, što samo potvrđuje da je svaki preživeli u krvnom srodstvu sa nekoliko žrtava.

Sa 60 miliona žrtava, svaki Rus danas može da kaže da je Staljin direktno odgovoran za smrt, recimo, 7-8 njegovih bliskih krvnih srodnika.

A ipak misle da je on nešto najbolje što se ikada dogodilo Rusiji, bolje od Petra Velikog, Katarine, Tolstoja, Dostojevskog, Mendeljejeva, Čajkovskog, mučeničke carske porodice Svetog Nikole …

I nema sumnje da su Rusi obrazovaniji od Amerikanaca, posebno kada je u pitanju istorija i geopolitika, oni to prate kao što Amerikanci prate NASCAR, NBA i NFL lige.

(darkmoon.me)

Webtribune.rs

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …