Home / IZA KULISA / ŠOK UPOZORENJE RUSKOG NAUČNIKA: STIŽE NAPAD IZ SVEMIRA KOJI ĆE MOMENTALNO UJEDINITI CELU PLANETU! (VIDEO)

ŠOK UPOZORENJE RUSKOG NAUČNIKA: STIŽE NAPAD IZ SVEMIRA KOJI ĆE MOMENTALNO UJEDINITI CELU PLANETU! (VIDEO)

Prema rečima jednog ruskog naučnika, naša civilizacija se mora pripremiti da odbije napad iz svemira.

Ne, još uvek se nećemo boriti protiv vanzemaljaca, ali potencijalne vanzemaljske civilizacije nisu jedina pretnja čovečanstvu.

Prema rečima Konstantina Sivkova, pripadnika Ruske akademije za rakete i artiljeriju i visokog kapetana ruske vojske, moramo stvoriti oružje za odbranu Zemlje od pretećih asteroida.

U članku koje su objavile novine VPK News, ruski oficir je sugerisao da međunarodna zajednica mora raditi na oružju koje ima sposobnost da odbije potencijalno opasna nebeska tela.

Naučnik smatra da pretnja koju asteriodi predstavljaju za čovečanstvo zaslužuje stvaranje međunarodnog oružja za borbu protiv njih.

“U poređenju sa opasnošću od izumiranja ljudskih bića kao biološke vrste, svi naši geopolitički sukobi su kao dečija borba u pesku oko igračke“, uporedio je on.

Stručnjak predlaže da se asteroidi unište raketama koje već imaju samovodeće termonuklearne bojeve glave, i da se stvori “sistem redovne ili višestrane kontrole svemira koji okružuje Zemlju“ za otkrivanje opasnih asteroida.

Štaviše, Sivkov je izjavio da predloženi sistem mora biti pod kontrolom “naučnog veća“, dok biznismeni, političari, vojnici i “predstavnici bilo koje vojne strukture“ koja proizvodi “kanibalističke teorije o razumnom smanjenju stanovništva“, ne treba da budu uključeni u proces donošenja odluka po tom pitanju.

Stručnjak smatra da je projekat koji je nedavno predložio zapravo mogući cilj, uprkos visokim troškovima projekta, samo 25-30 odsto trenutnog američkog vojnog budžeta bi bilo dovoljno.

S obzirom na to da američka vojska za fiskalnu 2018. godinu, prema odobrenju Trampove administracije, izdvaja 700.000 miliona dolara, inicijativa Sivkova bi međunarodnu zajednicu koštala mnogo manje- samo oko 210.000 miliona dolara.

Imajući u vidu da bi u programu učestvovalo nekoliko zemalja, ovaj projekat se pokazuje relativno jeftinim. Ali opet, ko može staviti cenu na preživljavanje ljudske rase?

(Webtribune.rs)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …