Home / IZA KULISA / ŠOKANTAN INTERVJU AMERIČKOG PUKOVNIKA PROUTYA: NAFTA NIJE FOSILNO GORIVO, TU JE PREVARU SMISLIO ROCKFELER 1892. GODINE (VIDEO)

ŠOKANTAN INTERVJU AMERIČKOG PUKOVNIKA PROUTYA: NAFTA NIJE FOSILNO GORIVO, TU JE PREVARU SMISLIO ROCKFELER 1892. GODINE (VIDEO)

nafta-gorivoU ovom neverovatnom intervjuu govori o tome kako je John D. Rokfeler 1892. godine na naučnoj konferenciji pokrenuo prevaru, klasifikujući naftu kao „fosilno gorivo“

Donosimo vam veliki intervju pukovnika Fletcher PROUTI! Donosi nam beforeitsnevs.com

Oni su to morali učiniti kako bi se nafta prikazala kao oskudna roba, a samim tim i skupa.

Nafta se zapravo stvara unutar Zemlje, a to dokazuje činjenica da se ona nalazi u geološkom sloju koji je stariji i od najstarijih ikada pronađenih fosila.

Na prvom snimku, pukovnik govori o pravoj istini o nafti, dok je drugi snimak duža verzija intervjua sa PROUTI, gde on govori o tome kako su dali oružje Vijetnamu i Koreji decenijama pre rata kako bi potpalili te ratove.

On je takođe naveo da globalna elita započinje ratove kako bi se ubijali ljudi.

Dakako, to je velika i važna informacija, takođe!

Drugi video donosi iscrpne i važne informacije koje pokazuju da je čitava naftna industrija prevara. I da nam nafta nije niti trebala zadnjih 100 godina! Celo vreme nam je besplatna slobodna energija bila pred nosom!

 POGLEDAJTE VIDEO: Prljava istina o nafti! Nafta nije fosilna goriva!


 

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …