Home / IZA KULISA / ŠOKANTAN INTERVJU SA BIVŠIM VUČIĆEVIM PRIJATELJEM: VUČIĆU JE ROK DO ĐURĐEVDANA, TOLIKO SU MU DALI VREMENA (VIDEO)

ŠOKANTAN INTERVJU SA BIVŠIM VUČIĆEVIM PRIJATELJEM: VUČIĆU JE ROK DO ĐURĐEVDANA, TOLIKO SU MU DALI VREMENA (VIDEO)

Gost medijske kuće „Centar”, u emisiji „Intervju” bio je Vilibald Erić, televizijski producent, bivši član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i nekadašnji lični prijatelj sadašnjeg predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, a sadašnji potpresednik Narodnog radničkog pokreta. Tema emisije je bila mehanizmi okupacije Srbije od strane NATO pakta.

„Srbija je okupirana teritorija, gde vlada NATO pakt i njihov namesnik, Aleksandar Vučić, kome je rok trajanja do Đurđevdana. Moj savet njemu je zato da da ostavku pošto je i sam rekao da mu je politika pala i da mu nije prihvaćen predlog o razgraničenju, u vezi Kosova i Metohije.

Takozvani srpski predlog za Kosovo je bio njegov predlog u kome se tražilo od predsednika Rusije, Vladimira Putina, da se ne meša u vezi rešavanja statusa južne srpske pokrajine, te da Moskva zbog toga ne stavlja veto, kada se predloži u Savetu bezbednosti promena Rezolucije 1244”, u emisiji je ustvrdio g. Erić, dodavši:

„Znači, posle šest godina vladavine Aleksandar Vučić se setio, kada mu je pala politika, da izgovori Rezoluciju 1244. A pre toga je, u vezi statusa Kosmeta, sve tumačio kroz deset tačaka, koje je izmislio lagajući nas sve vreme, kao i što laže dok radi i ostale stvari, vodeći, nažalost, državu Srbiju”, zaključio je Vilibald Erić objašnjavajući na koji način Aleksandar Vučić rešava problem Kosova i Metohije.

Vilibald Erić je tokom emisije još pričao i o tome kakav je odnos Vladimira Putina prema Aleksandru Vučiću, kako SNS slavi svoju stranačku slavu, o odnosu Zapada prema Srbiji i državnom vrhu Srbije, o ratnim zločinima nad Srbima, za vreme trajanja Jugoslavije, o Slobodanu Miloševiću i ratovima 90-ih kao posledica raspada jugoslavenske države, o ljudima koji okružuju Aleksandra Vučića, kao i o srpskoj opoziciji i da li je moguć novi 5. oktobar u Srbiji.

Intervju, za medijsku kuću „Centar”, (Zgrada „Borbe”, Trg Nikole Pašića 7, Beograd) vodio je gl. urednik srpskog medija „Srbin.info”, Dejan Petar Zlatanović.

(Centar,Srbin.info)

Check Also

UGLEDNI HRVATSKI PROFESOR POTVRDIO SVE ZASTRAŠUJUĆE IZJAVE POZNATIH NEMAČKIH LEKARA O KORONI I ZAPREPASTIO JAVNOST

Posle izjave poznatog nemačkog pulomologa Dr. Volfgang Vodarga i takođe poznatog nemačkog lekara dr. Klausa Kenlajna, …