Home / IZA KULISA / ŠOKANTAN INTERVJU SA BIVŠIM VUČIĆEVIM PRIJATELJEM: VUČIĆU JE ROK DO ĐURĐEVDANA, TOLIKO SU MU DALI VREMENA (VIDEO)

ŠOKANTAN INTERVJU SA BIVŠIM VUČIĆEVIM PRIJATELJEM: VUČIĆU JE ROK DO ĐURĐEVDANA, TOLIKO SU MU DALI VREMENA (VIDEO)

Gost medijske kuće „Centar”, u emisiji „Intervju” bio je Vilibald Erić, televizijski producent, bivši član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i nekadašnji lični prijatelj sadašnjeg predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, a sadašnji potpresednik Narodnog radničkog pokreta. Tema emisije je bila mehanizmi okupacije Srbije od strane NATO pakta.

„Srbija je okupirana teritorija, gde vlada NATO pakt i njihov namesnik, Aleksandar Vučić, kome je rok trajanja do Đurđevdana. Moj savet njemu je zato da da ostavku pošto je i sam rekao da mu je politika pala i da mu nije prihvaćen predlog o razgraničenju, u vezi Kosova i Metohije.

Takozvani srpski predlog za Kosovo je bio njegov predlog u kome se tražilo od predsednika Rusije, Vladimira Putina, da se ne meša u vezi rešavanja statusa južne srpske pokrajine, te da Moskva zbog toga ne stavlja veto, kada se predloži u Savetu bezbednosti promena Rezolucije 1244”, u emisiji je ustvrdio g. Erić, dodavši:

„Znači, posle šest godina vladavine Aleksandar Vučić se setio, kada mu je pala politika, da izgovori Rezoluciju 1244. A pre toga je, u vezi statusa Kosmeta, sve tumačio kroz deset tačaka, koje je izmislio lagajući nas sve vreme, kao i što laže dok radi i ostale stvari, vodeći, nažalost, državu Srbiju”, zaključio je Vilibald Erić objašnjavajući na koji način Aleksandar Vučić rešava problem Kosova i Metohije.

Vilibald Erić je tokom emisije još pričao i o tome kakav je odnos Vladimira Putina prema Aleksandru Vučiću, kako SNS slavi svoju stranačku slavu, o odnosu Zapada prema Srbiji i državnom vrhu Srbije, o ratnim zločinima nad Srbima, za vreme trajanja Jugoslavije, o Slobodanu Miloševiću i ratovima 90-ih kao posledica raspada jugoslavenske države, o ljudima koji okružuju Aleksandra Vučića, kao i o srpskoj opoziciji i da li je moguć novi 5. oktobar u Srbiji.

Intervju, za medijsku kuću „Centar”, (Zgrada „Borbe”, Trg Nikole Pašića 7, Beograd) vodio je gl. urednik srpskog medija „Srbin.info”, Dejan Petar Zlatanović.

(Centar,Srbin.info)

Check Also

NEOBJAŠNJIVA MISTERIJA MESTA U GRČKOJ GDE SE TELEFONI GASE, A VODA KAPLJE NAOPAKO (VIDEO)

Već na ulazu oseti se čudna energija koja ne dolazi s ovog sveta, ispričao je …