Home / IZA KULISA / ŠOKANTNE TVRDNJE DŽON BOSNIĆA: SNS je napravila CIA, pojedini sveštenici SPC-a su njihovi ljudi.. EVO ŠTA JE JOŠ OTKRIO.. (VIDEO)

ŠOKANTNE TVRDNJE DŽON BOSNIĆA: SNS je napravila CIA, pojedini sveštenici SPC-a su njihovi ljudi.. EVO ŠTA JE JOŠ OTKRIO.. (VIDEO)

Gost emisije „Dobro jutro, Srbijo“ na tv Hepi bio je novinar Džon Bosnić, koji je izneo šokantne tvrdnje.

Tokom gostovanja na Hepi televiziji, novinar Džon Bosnić je govorio o tome kako su mnoge organizacije Srba u Sjedinjenim Državama pod kontrolom CIA.

Sve je počelo pitanjem voditeljke o njegovoj tvrdnji da je iguman Dečana, Sava Janjić, saradnik CIA.

Bosnić je ponovio već ranije iznesene tvrdnje kako su pojedini sveštenici Srpske Pravoslavne Crkve na platnim spiskovima CIA, a onda je izneo nove podatke koje do sada nisu bili poznati javnosti.

On je rekao da je Amerika učestvovala u rasturanju Srpske radikalne stranke. O tome postoje izveštaji CIA koji su objavljeni na Vikiliksu, kako je Amerika sve to organizovala.

“Srpska radikalna stranka im je smetala jer je bila jaka i za saradnju sa Rusijom i Kinom, umesto sa NATO, Amerikom i Evropskom Unijom.”, rekao je on.

Time je potvrdio priče koje odavno kolaju po kuloarima u Srbiji, da je Srpska napredna stranka čedo CIA.

Sve što je pričao Bosnić možete da pogledate u videu ispod od 38. minuta snimka, a konkretnu tvrdnju, da je Amerika stvorila SNS od 47. minuta snimka…

Pogledajte video:

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …