Home / IZA KULISA / ŠOKANTNO ISTRAŽIVANJE: Neko je ISKOPAO TUNEL NA MESECU, a to NISU bili LJUDI! (VIDEO)

ŠOKANTNO ISTRAŽIVANJE: Neko je ISKOPAO TUNEL NA MESECU, a to NISU bili LJUDI! (VIDEO)

mesec- astronauti

Društvo za planetarno SETI istraživanje (SPSR) objavilo je rad u časopisu Džurnal of spejs eksploatejšn o neobičnim strukturama Mesecu, za koje tvrde da ih je napravio neko.

Međutim, oni smatraju da te strukture nisu napravila ljudska bića. Inače, ovo nije prvi put da se pojavljuju slični izveštaji o veštačkim strukturama na Mesecu pa je tako o njima pisao još Džordž Leonard 1976. godine.

Studija SPSR-a opisuje da se na osnovu 7 slika sa stanica „Apolo-15“ i „Lunar rekonesens orbiter“ mogu videti objekti u sektoru meseca Paracelsus C, a da je njihov približan oblik moguće videti korišćenjem softvera za rekonstrukciju reljefa.

Na osnovu tako napravljenog reljefa su zaključili da je su ovi oblici prilično čudni, zbog čega nije jasno da li su veštački i ko ih je napravio, ako jesu?

Zbog toga u studiji zaključuju da bi područje Paracelsus C trebalo i u budućnosti ispitivati orbitalnim misijama i površinskim roverima.

Jedan od autora, Mark Karloto, naučnik za slike, sa 30 godina iskustva u satelitskom daljinskom očitavanju ne isključuje mogućnost da se na slikama naziru i tuneli.

Zapravo, kombinovanjem više fotografija može se videti da u pravcu severoistok-jugozapad postoje dva zida u jednoj uskoj dolini, a da se prema obrnutom uglu gledanja ka jugozapadu može zaključiti da se prolaz završava uzvišicom.

On kaže da se čini da je teren iskopan nekom nepoznatom mašinom.

Pogledajte video:


(Tsijournals.com)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …