Home / IZA KULISA / ŠOKANTNO! SRPSKA DOKTORKA O NOVOM ZAKONU: “SADA MOGU DA NAREDE OBAVEZNU VAKCINACIJU PROTIV BILO KOJE BOLESTI”

ŠOKANTNO! SRPSKA DOKTORKA O NOVOM ZAKONU: “SADA MOGU DA NAREDE OBAVEZNU VAKCINACIJU PROTIV BILO KOJE BOLESTI”

Tokom vanrednog stanja čule su se mnoge tvrdnje da je to samo uvod u dodatne mere vakcinacije, te da će novim merama biti obuhvaćeni i oni koji nikad nisu u istoriji ove države.

Dok se u srcu najmoćnije države sveta, Sjedinjenim Državama, predsednik Tramp obračunava sa Dubokom državom i farmako i vakcinalnim lobijem, dotle u Srbiji ti isti stežu sve više obruč oko onih koji misle drugačije.

Pošto su povodom farmako lobija sa istim stavovima i druge dve moćne nacije, Rusija i Kina, sasvim je izvesno da će svetski farmako lobi doživeti poraz.

To se već videlo u samoj korona krizi, gde su mnoge zemlje odbile instrukcije “Svetske zdravstvene organizacije” kao i farmako lobija.

Najočiglednije su bile mere u Nemačkoj, Švedskoj i Belorusiji gde je negativni učinak gripa korona sveden ispod prosečnog dejstva običnog sezonskog gripa.

U mnogim zemljama su objavljeni negativni komentari mera uvedenih u Srbiji, a 4.5.2020. stupio je na snagu kontroverzan Pravilnik o imunizaciji koji znatno pooštrava uslove vakcinacije stanovništva Srbije.

Čudno je to što je ovaj pravilnik stupio na snagu van očiju javnosti a njim se nisu bavili ni vlast ni opozicija.

Komentare o ovom novom zakonu javno je dala samo poznata sprska doktorka Jovana Stojković koja se protivi nasilnoj vakcinaciji dece i zalaže se samo za vakcinaciju uz pristanak roditelja.

Koliko je interesni lobi zavladao u Srbiji svedoči i činjenica da zakon o vakcinaciji dece predviđa i nasilno oduzimanje nevakcinisane srpske dece.

Utisak je da se u vezi sa imunizacijom situacija otela kontroli te da državom vladaju neformalni lideri, što se videlo i u samom vanrednom stanju.

Povodom novog pravilnika o imunizaciji dobili smo mišljenje dr Jovane Stojković.

Ova doktorka je pokrenula postupak za prikupljanje potpisa radi učešća na sledećim izborima i obećava bespoštednu borbu protiv ovih i sličnih zakona i pravilnika.

Evo šta dr Jovana Stojković kaže o ovom zakonu o obaveznoj vakcinaciji:

Pravilnik o imunizaciji je logičan nastavak neustavnog Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznik bolesti, koji je donela Narodna skupština bez ijednog glasa protiv, februara 2016.

Ovaj zakon predviđa da niko ne može da odbije obaveznu vakcinaciju, ali i ostavlja prostor da se sve šire kategorije stanovništva obavežu na vakcinisanje, protiv sve većeg broja bolesti.

Zakon takođe predviđa da ministar sa metafizičkim nadimkom može u svakom trenutku da naredi obaveznu vakcinaciju celokupnog stanovništva protiv bilo koje bolesti koja korumpiranoj SZO padne napamet.

O ovome upozoravaju roditelji čija su deca bila prva na udaru, već 5 godina, među kojima sam i ja, ali je naš glas bio besomučno cenzurisan, a ciljevi izvrtani i satanizovani od strane globalističkih i režimskih medija.

U državi u kojoj Institut za javno zdravlje “ne zna ime pravnog ili fizičkog lica” koje odgovara za dugoročnu efikasnost, bezbednost i neželjena dejstva vakcina, a Agencija za lekove i medicinska sredstva ne dozvoljava uvid u dokumentaciju o odobrenju mahom stranih vakcina, već je čuva kao službenu tajnu, mora se tražiti svaka vrsta odgovornosti za sve koji su učestvovali u donošenju i sprovođenju ovog mengeleovskog zakona.

Vakcinacija mora biti dobrovoljna, a sve u vezi nje transparentno i dostupno javnosti.

Pokret “Živim za Srbiju” izlazi na izbore sa ovim programom:

Pokret Živim za Srbiju izlazi na predstojeće parlamentarne izbore, sa ključnom tačkom programa- borbom za neobaveznu vakcinaciju.

Zbog nedostatka finansija za plaćanje potpisa, iznajmljivanje prostorija i notara, molimo naše pristalice da prate obaveštenja na našem sajtu zivimzasrbiju.com i fb stranici m.facebook.com/ZivimZaSrbiju/, gde ćemo večeras, ili u toku sutrašnjeg dana objaviti obrazac za potpis potreban za izlazak na izbore, koji vas molimo da sami overite i pošaljete nam nazad.

Tada ćemo objaviti i sve instrukcije i adrese na koje će se potpisi slati.

Takođe, obavestićemo vas o nekoliko punktova na kojima će biti moguće dati nam potpis za izlazak na izbore.

Webtribune.rs

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …