Home / IZA KULISA / SUTRA NAS OČEKUJE KRVAVI PUNI MESEC – vrhunac se očekuje u 22:22 – ovo je ANĐEOSKI BROJ i potrebno je da uradite samo jednu stvar da ISKORISTITE NJEGOVU MOĆ

SUTRA NAS OČEKUJE KRVAVI PUNI MESEC – vrhunac se očekuje u 22:22 – ovo je ANĐEOSKI BROJ i potrebno je da uradite samo jednu stvar da ISKORISTITE NJEGOVU MOĆ

Pomračenje Krvavog Punog Meseca će trajati neverovatnih 4 sata i 43 minuta, a počeće sa prvom pojavom Meseca na nebu, čije pomračenje će neke delove našeg života izvući iz senke.

Postaćemo svesni šta naše srce želi, posebno kada se radi o prijateljskim vezama. Sa Suncem u Lavu neke stvari će nam biti lakše da shvatimo i prebolimo, dok Mesec u Vodoliji donosi sa sobom snagu prijateljstva.

Tokom ovog pomračenje postaćete tvrdoglaviji i ubeđeni da ste vi u pravu.

Svi će osetiti uticaj pomračenja, a posebno Lavovi i Vodolije, ali i oni koji u znaku ili podznaku pripadaju Biku ili Škorpiji.  Mesec će biti i „krvavi“ zbog svoje boje bakra koja je vidljiva na površini.

Ono što je zanimljivo jeste da se najveće pomračenje očekuje u 22:22 časova što sa sobom donosi jaku simboliku. Najpre, tu imamo uticaj broja 2, zatim 22, 222 i 2222 koji je poznat kao Anđeoski broj.

Broj 2 je ženski broj i označava ravnotežu, harmoniju, pravdu, predanost, saradnju, mir, intuiciju i strpljenje. Poručuje da trebamo da verujemo da se naši snovi mogu ostvariti i da razmišljamo pozitivno. Broj 22 je veoma bitan za duhovnu sferu i ukazuje da će se naš trud u prošlosti veoma isplatiti. On ukazuje na nastavak ostvarivanja želja i planova samo ako smo usmereni na naše želje.

Broj 222 ima energiju broja 6 i ukazuje da se sve odvija u skladu sa božanskim planom i da nema potrebe za negativnim mislima i brigom. Ukoliko je vezan za osobu sa kojom smo u vezi, onda ukazuje da je u vezi sve dobro i da je božanski vođena i zaštićena. Ponekad ukazuje da trebamo da se oslobodimo nečega ili nekoga ko nam uzrokuje bol ili nas sputava.

Broj koji nas interesuje najviše jeste 2222. Ima energiju broja 8 i označava da su sve naše želje na korak od ostvarenja. Sve što treba jeste da budemo strpljivi i da sačekamo da se to dogodi. To je broj diplomatije, a simbolizuje partnerstvo i ravnotežu. Ohrabruje nas da zauzmemo harmoničan stav i da će se sve dobro završiti. Veoma je moćan broj koji u sebi nosi energiju i broja 2 i 22 i 222.Ovim brojem anđeli žele da nam poruče da nam je u životu potreban mir i stabilnost ili i da takav period upravo dolazi.

Ovo je i broj partnerstva pa ako ste singl, a često ga viđate, moguće je da ćete uskoro započeti vezu. Pred vama je susret sa osobom koja će vas oboriti s nogu, ali i da će se ona zaljubiti u vas. Za one koji su u vezi ovo znači da vas voljena osoba obožava i da vam se sprema neki lepi susret.

Ono što biste večeras trebali da uradite kako biste proslavili ovaj važan momenat jeste da pustite vašu omiljenu pesmu i igrate uz nju. Tako ćete se osloboditi stresa i loših misli i napunićete se pozitivnom energijom. Od ovog pomračena mnogo toga zavisi i mnogo toga će biti drugačije. Spremite se za promene i to one najbolje jer upravo takve nam i dolaze.

Check Also

DŽINOVSKA ZMIJA DUGAČKA 15 METARA PRONAĐENA U SRCU AFRIKE (VIDEO)

Autor slavnog snimka iz 1959. je belgijski pukovnik Remi Van Lierde, koji je gigantsku zmiju …