Home / IZA KULISA / SVE JE NJIHOVO: OVO SU 13 PORODICA KOJE VLADAJU SVETOM

SVE JE NJIHOVO: OVO SU 13 PORODICA KOJE VLADAJU SVETOM

iluminati gospodari sveta vladari

U knjizi Stjuarta Sverdloua, „Plava krv, prava krv: Konflikt i stvaranje“ navodi se da vođa svih Iluminata nosi titulu „Pindar“. Naziv Pindar je skraćen od „Pinnacle of the Draco“, što znači „Penis zmaja“, a Pindar uvek mora biti muškarac.

Onaj koji nosi ovu titulu je zadužen za izveštavanje demonskih lidera u unutrašnjoj Zemlji, dok simbolično predstavlja vrhovnu moć i kontrolu.

Sumnja se da je Markiz de Libo Pindar, ali to nije tačna informacija. Trenutni Pindar je glava porodice Rotšild i bio je već stotinama godina.

On se nalazi u Nemačkoj, blizu Frankfurta. Bio je zadužen za nadgledanje projekta Montauk kasnih sedamdesetih koji se nalazi u Strazburu, Francuskoj, a koji je nekad pripadao Nemačkoj.

Nedaleko od Montauk Pointa na istoku Long Ajlenda, nalaze se Pindar Vinogradi. Ovo vino je dobilo nebrojena međunarodna priznanja što se lepo uklapa u plan po kojem će to područje postati zemlja Ujedinjenih naroda u Kraljevskoj Državi. Crveno vino simboliše krv reptila i može biti osvećeno kao u Rimokatoličkim crkvama, gde ono zamenjuje krv u ritualnim ceremonijama.

Na Zemlji postoji piramidalna struktura kontrole slična po sastavu onoj koja postoji u „Drako carstvu“, a postavili su je Iluminati. Piramida, kao ona sa okom reptila, koja se nalazi na američkoj novčanici od jednog dolara je simbol takve strukturre. Time što je oko „kapa“ piramide ,objašnjava se zašto je vrh egipatske Velike piramide od čistog zlata. Tu zlatnu kapu predstavlja Pindar.

Sledeći slojevi piramide su 13 vladarskih porodica:

Rotšild (Bauer) – trenutni Pindar

Brus

Kavendiš (Kenedi)

De Mediči

Hanover

Hapsburg

Krup

Plantagenet

Rokfeler

Romanov

Sinkler (St. Kler)

Varburg (del Blanko)

Vindzor

Svaka od njih poseduje deo Zemlje ili određenu funkciju koje podrazumevaju globalne finansije, vojnu tehnologiju, kontrolu uma, medija i religije.

Svaka od 13 porodica takođe poseduje i Veće od 13 članova jer broj 13 ima veliko značenje za njih. Postoji 12 oblika energija čija je ukupna snaga jednaka 13. energiji. Oni takođe veruju da postoji 13 znakova zodijaka, ali 13., znak Zmaja skrivaju vekovima kako bi izbegli shvatanje demonskog uma.

iluminati gospodari sveta vladari2

Ispod 13 vladajućih porodica i Pindara nalaze se oni koji ih podržavaju. Članovi pratećih porodica, kojih ima oko 300 nisu promenljivog oblika za razliku od 13 vladajućih i svi poseduju visoki procenat demonske/reptilske DNK. Oni se još nazivaju i Komitet 300. Tu spadaju porodice Buvije, Buš, Kameron, Kembel, Ford, Hamilton, Montgomeri, Ruzvelt i mnogi drugi.

Oni koriste poznate institucije da bi ostvarili svoje ciljeve, kao što su Kraljevski institut za međunarodne poslove, CIA, Mosad, mafija, MMF i ostale.

To su sve privatne organizacije koje izgledaju kao da ih je postavila javna služba, ali to nije istina. Iluminati su čak i radi potreba svojih ciljeva stvorili veštačke države kao što su SAD, Švajcarska, Sovjetski Savez, Jugoslavija, Irael, Italija i mnoge druge. Svrha nastanka ovih veštačkih država je bogaćenje i zadržavanje bogatstva za vladajuće porodice i njihove podržavaoce.

 (Web-tribune.com)

 

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …