Home / IZA KULISA / U RUŠEVINAMA KULA BLIZNAKINJA PRONAŠAO SPALJENU BIBLIJU, SAMO JEDAN DEO OSTAO NETAKNUT- PORUKA KOJU JE VIDEO GA JE ZAPANJILA! (VIDEO)

U RUŠEVINAMA KULA BLIZNAKINJA PRONAŠAO SPALJENU BIBLIJU, SAMO JEDAN DEO OSTAO NETAKNUT- PORUKA KOJU JE VIDEO GA JE ZAPANJILA! (VIDEO)

biblija- kule- bliznakinje

Čuveni odeljak u Bibliji, preciznije Novom Zavetu: „Oko za oko, zub za zub! A ja vam kažem: Ne opirite se zlu, nego ako te ko udari po desnom obrazu, okreni mu i drugi!“, jedan je od najcitiranijih i najtumačenijih Isusovih beseda.

Od toliko mnogo Isusovih propovedi, baš je ova ostavila dubok trag 11. septembra u ruševinama Svetskog trgovinskog centra u Njujorku jer je jedna „preživela“ Biblija otvorena upravo na stranici Jevanđelja po Mateju u kom Isus Hrist propoveda učenicima na gori.

Bibliju je u ruševinama pronašao fotograf Džoel Mejerovitc koji je kako sam kaže bio šokiran pronalaskom kao i značajnom porukom koju je zatekao.

„Od svih stranica Biblije koje su mogle biti otvorene, naišao sam upravo na ovu, to je čudesno“, rekao je fotograf.

Pogledajte video:

Check Also

„NAJVEĆA CIVILIZACIJA ANTIKE NIJE BILA NI GRČKA NI RIMSKA, A CENTAR RIMSKOG CARSTVA NIJE BIO U RIMU, NEGO U SREMSKOJ MITROVICI!“

Završno predavanje u serijalu od čak 30 predavanja. Ono što nas u školama uče o …