Home / IZA KULISA / UHAPŠENI AMERIČKI SPECIJALAC IZ „FOKA“ IMAO ZADATAK DA U SRBIJI FORMIRA TAJNU ORGANIZACIJU- EVO O ČEMU SE RADI.. (FOTO)

UHAPŠENI AMERIČKI SPECIJALAC IZ „FOKA“ IMAO ZADATAK DA U SRBIJI FORMIRA TAJNU ORGANIZACIJU- EVO O ČEMU SE RADI.. (FOTO)

U štek-stanu u Beogradu pre desetak dana uhapšen je Amerikanac Danijel Korbet , bivši marinac i pripadnik elitne jedinice „Foke“. Kod njega je pronađen pištolj CZ-99 sa izbrisanim serijskim brojem, kojim je, najverovatnije, planirao da izvrši atentat na nekog značajnog Srbina i time pokrene lavinu nemira u našoj zemlji!

Kako se saznaje, tog marinca je u Srbiju direktno poslao njegov šef Džej Futlik, vlasnik američke firme „Rejven militari“, koji je i specijalni asistent i prijatelj bivšeg američkog predsednika Bila Klintona i njegove porodice!

Džej Futlik svoje prijateljstvo i povezanost sa porodicim Klinton ne skriva, te se tako hvali fotografijama sa njenim članovima, pa čak i činjenicom da je bio u izbornom štabu Hilari Klinton tokom predsedničkih izbora u SAD.

Posebno je zanimljivo, što se može zaključiti na osnovu njegovih profila na društvenim mrežama, da on često boravi u Čikagu, glavnoj srpskoj bazi u Americi, pa postoji velika šansa da je upravo tamo obučavao Korbeta pre nego što ga je poslao da izvrši misiju u Srbiji!

Božidar Spasić, bivši šef specijalnog tima Službe državne bezbednosti, kaže da je s obzirom na ta saznanja i laicima potpuno jasno koliko su bile opasne namere tog marinca, kao i da je sreća što je naša policija reagovala blagovremeno.

– U Americi, pored legalne Vlade, koja je podređena administraciji koju je formirao Donald Tramp, postoje i te takozvane kvazivlade SAD, koje deluju iz senke. Nije tajna da jednu od tih kvazivlada predvodi Soroš, a drugu porodica Klinton. Oni su još od odlaska Bila Klintona sa vlasti formirali svoj jak paradržavni aparat unutar SAD.

Klintonovi najviše interesa imaju da se zadrže na Balkanu i da gospodare ovde. Činjenica je da svaka selendra na Kosovu ima ulicu Bila ili Hilari Klinton, pa čak i njihove ćerke. Imaju unosne biznise na Kosovu u pogledu šverca cigareta, pića, alkohola i drugog.

Samo na Kosovu na svakih šest meseci primaju otprilike 15 miliona dolara. Njihovi bivši saradnici iz administracije su takođe formirali svoje parapolicijske snage i agencije za obezbeđenje, a to su, u stvari, male filijale CIA. Upravo iz tih razloga je vlasnik te kvaziagencije, koji je poslao „foku“ u Beograd, i sam deo parapolicijskih snaga koje su pod kontrolom Hilari i Bila Klintona – počinje da objašnjava Spasić.

danijel korbet

Dodaje da je marinac koji je imao zadatak da izazove nemire u našoj zemlji prošao temeljne obuke.

– Obaveštajni podaci govore da se on obučavao za boravak u Srbiji na području Čikaga, gde je najveća srpska zajednica van Srbije i gde ima najviše crkava, političkih organizacija, ali i da je svojevremeno boravio i u Bosni i u drugim republikama na području bivše Jugoslavije, gde se, u stvari, obučavao za način življenja u Srbiji.

Njegove namere su bile da on duže ovde ostane i da pokuša da formira određenu tajnu organizaciju koja bi počela onaj proces koji su Amerikanci smatrali da treba da se dogodi, a to je da se državno rukovodstvo Srbije uruši i da dođe ono koje je po volji Klintonovih.

Konkretno, njegov cilj bio je lomljenje srpske vlasti i da se dođe do toga da se na vlast dovede neko ko će vrlo elegantno priznati nezavisnost Kosova. A to bi se uradilo tako što bi se ili izvršili atentati, ili izazvali veoma veliki neredi. Ovde se radi o veoma ozbiljnoj geopolitičkoj igri Klintonovih, koji nisu napustili ovo područje jer su njihovi ekonomski interesi veći nego ikad – zaključuje naš sagovornik.

Bogata biografija

Kako je objavio „insajder.net“, pre nego što je pre dva dana ugašen, zvanični sajt firme „Rejven militari“ je kao jednog od najvažnijih zaposlenih bio naveo i ime Danijela Korbeta. U njegovoj biografiji stajalo je da je on 14 godina bio pripadnik američke jedinice „Foke“, da je učestvovao u akcijama u Iraku i Avganistanu, da je širom sveta vodio akcije od visoke važnosti i učestvovao u rešavanju talačkih kriza. – Ako vas ikada bude zanimalo koliko je dobar, pitajte ga i on će vam reći – pisalo je u njegovoj biografiji.

(Alo)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …