Home / IZA KULISA / VASKRSAO PERA MITIĆ! DAVITELJ HARA KOŠUTNJAKOM!? Ako vidite drvo na putu ne izlazite iz kola već BEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA!

VASKRSAO PERA MITIĆ! DAVITELJ HARA KOŠUTNJAKOM!? Ako vidite drvo na putu ne izlazite iz kola već BEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA!

Davitelj hara Beogradom. Ta vest se ovih dana prenosi društvenim mrežama, o tome se priča u gradskom prevozu, bruji cela Srbija…

– Zamislite šta se se desilo u Košutnjaku… Devojka se vraćala iz grada oko dva-tri sata noću, vozeći uzbrdo kroz Košutnjak, i naiđe na veliku granu. Izađe da je pomeri, a iza nje naiđe drugi auto i počne da svira i da blica.

Ona se uplaši i da po gasu, a oni za njom sve vreme, blicaju i sviraju.

Na kraju izađe na Kneza Višeslava, na osvetljeni deo blizu zgrada, stane, a oni pored nje, spuštaju prozor i viču: „Izađi napolje, neko ti je u kolima!“

I tako ona na svoja vrata, a manijak pozadi na suprotna i pobegne. Zvali policiju, našli pozadi neku uzicu za davljenje.

Koliku je sreću imala da je neko naišao i da su uopšte ukapirali šta se dešava. A ti kad staneš u mraku i prođeš ispred farova ne vidiš šta se dešava, a od motora ne čuješ. Strašno… – glasi post koji se šeruje na Fejsbuku.

Uzima se da je sve to nesporno istina, mnogi ne kriju da ih sve to plaši… A onda se pojavljuju stariji koji pamte dešavanja od pre tridesetak godina i pričaju ovu priču uz nekoliko izmenjenih sitnica kako bi se uklapale u tamo neke osamdesete, ističući da je sve to urbana legenda.

Da li je?

U MUP kažu da nisu imali prijave povodom ovog slučaja.

U ovim najnovijim verzijama o manijaku koje se šire društvenim mrežama on, nažalost, svaki put pobegne.

– Dragi vozači, a naročito drugarice, molim vas pazite i obratite pažnju dok vozite.

Ako, ne daj bože, naiđete na drvo (granu, granje ili šta god) na putu u nekom mračnom delu grada, pogotovo u Zvezdarskoj šumi ili na Košutnjaku, iz kola nemojte izlaziti, već se vratite i idite drugim putem.

Pojavio se ludak koji postavlja zamke na putu s namerom da vam uđe u auto. Desilo se već dva puta, na sreću, izbegnuta je tragedija, a psihopata je oba puta pobegao.

Na zadnjem sedištu, u oba slučaja, ostavljena je davilica za pse s bodljama – jedan je od statusa koji je takođe veoma šerovan poslednjih dana.

(Mediji)

Check Also

NEOBORIV DOKAZ: KINA OBJAVILA SNIMAK VANZEMALJSKE BAZE NA MESECU (VIDEO)

Dr Majkl Sala je ukazao na to da na Mesecu postoji Vojno industrijski vanzemaljski kompleks …