Home / IZA KULISA / ZAPANJUJUĆE PROROČANSTVO MILOŠEVIĆA KOJE SE OSTVARILO- SVEDOČE BOŽIDAR DELIĆ, GORAN JEVTOVIĆ I NIKOLA ŠAINOVIĆ (VIDEO)

ZAPANJUJUĆE PROROČANSTVO MILOŠEVIĆA KOJE SE OSTVARILO- SVEDOČE BOŽIDAR DELIĆ, GORAN JEVTOVIĆ I NIKOLA ŠAINOVIĆ (VIDEO)

2 oktobra 2000. godine Slobodan Milošević je održao antologijski govor koji je malo ko tada shvatio ali danas znamo da je video bolje i dalje od svih u Srbiji.

U svom govoru, Milošević je upozorio narod da revoluciju nisu pripremili patriote i rodoljubi nego strani plaćenici o čemu je između ostalih svedočio i Velimir Ilić potvrdivši da je i on sam učestvovao u prenošenju keš novca iz Mađarske u Srbiju.

Ako je to bio spontani, narodni ustanak zašto je ilegalni novac u džakovima stizao Otporašima? Kome je isplaćivan i u koje svrhe?

PROROČANSTVO SLOBODANA MILOŠEVIĆA: SVE ŠTO IMAMO DANAS PREDVIDEO JE 2. OKTOBRA 2000-te! (VIDEO)

Rezultat veštački izazvane revolucije smo već videli za ovih proteklih decenija: opšta pljačka, kriminal, bezakonje, siromaštvo, nedemokratija, teritorijalno cepanje države …

O svemu što se desilo uoči i posle govora Slobodana Miloševića svedoče Nikola Šainović, bivši premijer Srbije i potpredsednik Jugoslavije, general Božidar Delić i Goran Jevtović potpukovnik i politički analitičar.

Pogledajte video:

Webtribune.rs

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …