Home / IZA KULISA / ZAPANJUJUĆE TVRDNJE SRPSKE DOKTORKE: NE LAŽITE VIŠE NAROD- PRIZNAJTE ŠTA RADITE! EVO ŠTA SE DEŠAVA (VIDEO)

ZAPANJUJUĆE TVRDNJE SRPSKE DOKTORKE: NE LAŽITE VIŠE NAROD- PRIZNAJTE ŠTA RADITE! EVO ŠTA SE DEŠAVA (VIDEO)

Srpska doktorka Nada Kostić postala je odavno poznata po otvorenim izlaganjima u kojima vrlo često otkriva zakulisne radnje vlasti i samozvanih stručnjaka, običnih stranih plaćenika koji izdaju interese naroda i države.

– Stručnjaci su priznali da ništa nije testirano i provereno kada je u pitanju 5G mreža. U Americi je u jednoj školi postavljen 5G repetitor.

Deca i nastavnici koji dolaze u tu školu se razboljevaju, a u svojim kućama se bolje osećaju.

Ovo je istakla na konferenciji za medije narodni poslanik prof dr Nada Kostić i napominje da je opasno to što su repetitore načičkali jedan do drugog. Da je razmak veći, elektromagnetno zračenje od 5G ne bi bilo toliko opasno.

– Ja kao lekar ne smem da pacijentu skinem košulju da ga pregledam ako ga ne pitam, a oni hoće da prisilno vakcinišu ljude. Zaboravite na vakcinu protiv pandemiji, jer je za proizvodnju bilo kakve pouzdane vakcine potrebno više od dve godine.

Dr Kostić je govorila i o predstojećim republičkim, pokrajinskim i lokalnim izborima, koji se u Srbiji održavaju 21. juna u ove godine:

– Ovo su lažni izbori, na kojima niko ne bi trebalo da učestvuje. Samo kupljeni će na njih izaći. Sve je jedna partija, kao za vreme Josipa Broza i KPJ. Sve je deo duboke države, koja već dugo prisutna u celom svetu.

Profesor Nada Kostić je ukazala i da problem sa emigrantima postoji u Srbiji:

– Bez da pita narod, niko ne sme niko da potpiše. A već su potpisali svašta. U Srbiji će umesto nas da žive emigranti. Vladari sveta preko svojih produženih ruku u Srbiji žele da unište srpski narod, koji je jedan od najstarijih u svetu.

Poslanik dr Nada Kostić je na konferenciji za novinare rekla i da članovi Duboke države sebe nazivaju da su filnatropi, a zapravo su mizantropi. Moramo da se borimo za svoja prava, i u Srbiji i u celom svetu.

– Kako su mogli ljudi s Batuta, obično partijski ljudi, koji ne znaju da prebroje ni broj dijabetičara u Srbiji, da vode borbu s pandemijom virusa – na kraju svog obraćanja javnosti zaključila dr Nada Kostić.

(Srbin.info)

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …