Home / IZA KULISA / ZAŠTO SU ĆUTALI TOLIKO DUGO? NAKON SKORO 50 GODINA ASTRONAUTI OTKRILI ŠTO SU ČULI NA MESECU.. (VIDEO)

ZAŠTO SU ĆUTALI TOLIKO DUGO? NAKON SKORO 50 GODINA ASTRONAUTI OTKRILI ŠTO SU ČULI NA MESECU.. (VIDEO)

 astronaut-zemlja-mesec-svemirSvemir je uvek izazivao veliku znatiželju, a sada je posada Apola 10 koja je bila na mesecu te davne 1969. otkrila što je to tamo čula

Astronauti dugo nisu hteli da pričaju o tome što su čuli, no potvrdili su da se „tamo gore“ događa nešto čudno – oni su čuli muziku s radio postaje, a snimke navodno sadrže i vanzemaljske zvukove, piše Huffington Post.

Kada su 1969. godine leteli u blizini Meseca, izgubili su kontakt sa Zemljom na punih sat vremena.

Tada su izvestili javnost kako je misija prošla uspešno, no gotovo pedeset godina posle (tačnije 47) pronađene su neke od navedenih snimaka a objavljen je i razgovor astronauta u svemiru: „Zvuči kao svemirska muzika. Čuješ li to? Zvuči poput zviždanja, svakako neobična muzika „.

„Posada Apola 10 navikla je na takve zvukove. Logika mi nalaže ukoliko je nešto snimljeno, onda je nešto tamo i bilo „, rekao je astronaut Apola 15 Al Vorden kojeg ipak zanima što se stvarno dogodilo.

„Ako se nalaziš iza Meseca i čuješ neobične zvukove na radiju, a blokiran je pristup Zemlji, o čemu bi se onda moglo raditi?“, Pita se Al.

Šta je nasa radila IZA Meseca?

Do 2008. godine informacije o NASA-inoj misiji arhivirane su i držane u tajnosti. Navodno postoje i slični slučajevi kada bi astronauti čuli ili videli neobične pojave u svemiru no ovaj je poseban jer audio snimka zaista postoji.

Postavlja se jedino pitanje, jesmo li zaista sami ili je NASA naručila muzičku želju kod vanzemaljaca?

Pogledajte video:(Index.hr)

Check Also

TAJNI DOGOVOR ĐINĐIĆA I DEL PONTE: SUDBINA MILOŠEVIĆA BILA ZAPEČAĆENA GODINU DANA PRE HAPŠENJA!

Ako je verovati bivšoj tužiteljki Haškog tribunala, sudbina Slobodana Milošević zapečaćena je u Luganu skoro …