Home / IZA KULISA / ZASTRAŠUJUĆA PREDVIĐANJA BABA VANGE ZA 2018. GODINU: U SVETU ĆE SE DOGODITI 3 VELIKA PREOKRETA!

ZASTRAŠUJUĆA PREDVIĐANJA BABA VANGE ZA 2018. GODINU: U SVETU ĆE SE DOGODITI 3 VELIKA PREOKRETA!

baba-vanga-rat-vojnik-muslimani

Svake godine u gotovo svim svetskim medijima može da se pročita šta nas očekuje što se tiče politike, ali i prirodnih katastrofa. Još uvek su aktuelna predviđanja koja je izrekla čuvena Baba Vanga.

Ona je poznata širom regiona, ali i sveta, a mnoga njena velika predviđanja su se čak i ostvarila.

Za 2018. godine Baba Vanga je predvidela da će Kina postati svetska super sila i da će biti najmoćnija država na svetu.

Ovo bi moglo da donese velike promene na svetskoj političkoj sceni. To bi značilo da SAD i Rusija više neće biti toliko bitni igrači, kao što je bio slučaj do sada.

Nova situacija bi mogla da bude od koristi drugim zemljama koje su sa Kinom u dobrim odnosima. Tu spadaju Severna Koreja, ali i naša zemlja, koja gaji dugogodišnje prijateljstvo sa ovom državom.

Baba Vanga je takođe predvidela da zemlje u razvoju od sledeće godine više neće biti eksploatisane, već će same postati eksploatatori.

Još jedna velika promena koja će se desiti naredne godine jeste i to da će se izmeniti orbita planete Zemlje. To neće biti uočljivo u početku, ali hoće kasnije, kako vreme bude odmicalo.

Ko je Baba Vanga?

Vangelija Dimitrova, devojačko Pandeva, muževljevo Gušterova, kasnije samo baba Vanga, rođena je 3. oktobara 1911. godine u Strumici. Detinjstvo je provela u siromaštvu i bedi. Nakon smrti majke, kao 3-godišnja devojčica, ostala je da živi sa ocem u još težim uslovima. Kasnije se otac ponovo oženio, pa je mala Vangelija dobila još troje braće i jednu sestru.

Krajem 1923. godine njena porodica se seli u strumičko Novo Selo. Sa navršenih 12 godina, život ove devojčice promenio se iz korena. Jednog dana, dok se sa braćom igrala blizu kuće, jak vetar ju je podigao u vazduh, a potom vukao po zemlji. Meštani su je pronašli nekoliko metara dalje zatrpanu prašinom i kamenjem i očima punim peska. Od tog čudnog događaja je oslepela, a kasnije je otkrila da poseduje dar proricanja.

Predviđanja baba Vange su zapisivali njeni saradnici, tako da su i do danas sačuvana njena frapantna predviđanja. Vanga je predvidela i perestrojku u SSSR-u, smrt princeze Dajane, početak Drugog svetskog rata, raspad Jugoslavije, sukobe u Gruziji, početak pogoršavanja ekološke situacije na našoj planeti.

Vangelija Dimitrova je umrla 11. avgusta 1996. godine.

(Telegraf.rs)

Check Also

IZRAELSKI ISTORIČAR GIDEON GRAJF ŠOKIRAO SVET: OVO JE PRAVA ISTINA O ZLOČINIMA NAD SRBIMA U 2.SV. RATU

Pisac knjige “Jasenovac –Aušvic Balkana”, dr Gideon Grajf izjavio je da je u period od …