Home / IZA KULISA / ZASTRAŠUJUĆE: DEJAN LUČIĆ O NOVOM SVETSKOM PORETKU I PLANU ZA UNIŠTENJE SRBIJE! (VIDEO)

ZASTRAŠUJUĆE: DEJAN LUČIĆ O NOVOM SVETSKOM PORETKU I PLANU ZA UNIŠTENJE SRBIJE! (VIDEO)

Svet se nalazi pred Trećim svetskim ratom. On je već počeo, ali toga ljudi nisu svesni. Isto je tako bilo i kada je Hitler prisvojio Austriju i okupirao Čehoslovačku. Svet ni tada nije bio svestan šta se događa. Nije bio svestan – manipulacije.

dejan-lucic

 

Za trenutak zastanimo, kako bismo definisali situaciju u XXI veku? “Zapad” pre svega SAD dominira nad narodima Evrope. “Zapad” je kovanica koja maskira hegemoniju Amerike i Britanije. “Velike sile”, Francuska i Nemačka su samo sprovodnici volje osovine London-Vašington. Kažimo jasno da je Evropa vojni vazal koji nema pravo da misli svojom glavom. NATO savez je oružana formacija koja treba da hegemoniju super sile produži na istok.

NATO treba da smanji gubitke u ljudstvu SAD. Pošto stara Evropa nije voljna da gine za druge ona u svoje redove prima bivše vazale SSSR-a dajući im prava i obaveze. Prava su izgledi za ekonomskim boljitkom, ali uz to idu i obaveze-danak u krvi. Pred nama je Treći svetski rat protiv muslimana.

Ciljevi tog rata su sledeći: 1. stvaranje antimuslimanske koalicije, 2. Prerastanje NATO-a u “svetsku vojsku”koja će u borbi sa islamom da zavede ograničenje slobode na teritorijama koje kontroliše, a sve to u ime straha od terorizma. 3. Uvlačenje Rusije u ovaj savez kako Rusija ne bi postala stožer anti američke koalicije koju će činiti muslimani, Kinezi, Indusi… 4. Posle Trećeg svetskog rata stvoriće se ekonomska kriza i glad.

To stanje će pogodovati za uvođenje diktature. Ako u tom ratu pobedi “Talasokratija” biće stvorena nova forma globalnog komunizma u kome bi staljinizam bio ideal. 5. Planeta zemlja postala bi novi Četvrti rajh. Ona bi se ujedinila pred novim fiktivnim protivnikom koji može da bude “nedovoljno pobeđena” anti američka koalicija ili neki “ teroristi liberali”.

Da ponovo upozorim. Sve to je deo plana kako bi se uvela globalna diktatura, ukinule države (kroz “unije”) stvorila svetska policija, svetska vojska i svetsko sudstvo.

“Kroz haos do reda” moto je vladara iz senke.

Četvrti rajh prave isti koji su pravili i Treći. Novi svetski poredak pravili su Napoleon, Hitler, Staljin, a sada to rade Amerikanci sa svim svojim predsednicima bez obzira da li su iz kluba “Demokrata” ili “Republikanaca”. Svima njima iz senke upravlja nevidljiva ruka koja je Aškenazska (Hazarska). Četvrti rajh je javno ime za Kraljevstvo Hazara.

(Web-tribune.com)

Check Also

MEL GIBSON ŠOKIRAO SVET: „HOLIVUD JE BOLESTAN, VLADARI IZ SENKE SU MONSTRUMI! JEDU MESO BEBA I PIJU KRV!“

Dečja krv je toliko popularna da praktično funkcioniše kao posebna valuta, otkrio je legendarni glumac …