Home / IZA KULISA / ZASTRAŠUJUĆE OTKRIĆE LUČIĆA: NA JUGU SRBIJE BIĆE STVORENA JEDNA DRŽAVICA.. (VIDEO)

ZASTRAŠUJUĆE OTKRIĆE LUČIĆA: NA JUGU SRBIJE BIĆE STVORENA JEDNA DRŽAVICA.. (VIDEO)

U Turskoj je trenutno oko 3 miliona ljudi koji se vode kao izbeglice. Ali tamo nema staraca, baba i dece nego su to sve vojnici koji su prošli tursku vojnu obuku.

Oni idu ka Mađarskoj i Hrvatskoj da bi produžili dalje ali će mnogi od njih ovde da ostanu.

Mi moramo da kontrolišemo granicu ali ne sa žicom jer oni seku žicu nego sa minskim poljima preko kojih neće smeti, pa će morati na regularan prelaz granice.

Sve te izbeglice ne treba da evidentiramo jer sve njih kada ih proteraju iz EU mi moramo da primimo.

Nemci će da uzmu inženjere a nama će da vrate gologuziju koja nikad nije radila osim što je pljačkala i ubijala.

Plan vladara iz senke ja da 800.000 Srba ode u EU i Nemačku a da ovde nasele 800.000 migranata iz Pakistana i Avganistana.

Taj model je primenio Tito kada nam je otimao Kosovo jer je primio 100.000 izbeglica iz Albanije a možemo se setiti šta su posle radili. Problem sa Kosovom možemo da rešimo oružjem kao što su ga i oni rešili sa oružjem.

Kao što su oni rešili sa NATO i mi ćemo sa Rusima i ostalima koji hoće da nam pomognu.

Šojgu je rekao da će nas naoružati sa oružjem koje želimo i da će nam dati da proizvodimo S-300 a posle i S-400.

Ako nastavimo sa ovom politikom cela Srbija će biti veliko Kosovo, nećemo smeti da izlazimo iz svog dvorišta jer će ovde biti 800.000 arapa. Čekaju nas čelične rešetke na ulazima u zgrade a oni koji imaju kuće van grada nadrljali su.

Svetom vladaju satanisti koji su protiv hrišćanstva. U većem delu Evrope ruše katoličke crkve a napadaju i pravoslavnu crkvu. U opasnosti je hrišćanstvo i zbog toga papa i patrijarh Kiril razmatraju zajedničku strategiju. Duboka država instrumentalizuje islam u borbi protiv hrišćana.

U Francuskoj su u revoluciji uništili hrišćanstvo i postali bezbožnici. U Americi Trampov pokušaj je poslednji da hrišćani prežive. Hilari Klinton je satanista.

U Evropi ne treba od građana očekivati otpor jer su glupi i tupi a isti takvi su i u Srbiji jer gledaju farme i zadruge. Ovde kažu kako ne vide migrante ali ne znaju da kada ih budu videli onda je kasno.

Milošević je izdao Krajinu i Srbe u Bosni i trebalo mu je suditi ovde u Srbiji kao izdajniku a ne poslati ga u antisrpski haški sud.

Nemci spremaju svoju vojsku kada nestane NATO i zato se Francuzi približavaju Rusima jer zaziru od Nemaca.

Mi i Rusi nismo braća nego smo isti narod. Rusi u školi od malih nogu uče da su došli iz Podunavlja a nas pogrešno uče da smo došli sa Karpata.

Lučić iznosi i zastrašujuće tvrdnje da se planira stvaranje male državice na jugu Srbije od migranata iz Avganistana koja ima poseban zadatak.

Ostatak izlaganja pogledajte u videu:

Webtribune.rs

Check Also

JEZIVO OTKRIĆE Prof. DIMITRIJEVIĆA: PROROČANSTVO SVETIH OTACA SE ISPUNJAVA- EUFRAT JE PRESUŠIO: EVO ŠTA TO ZNAČI! (VIDEO)

Gost u emisiji „Politikon“ na tv Helmkast autora i voditelja Danila Tvrdišića bio je pravoslavni …