Home / SPEKTAR / BABA VANGINO PROROČANSTVO: Biće velika poplava s proleća 2014., kada će ploviti reka leševa!!

BABA VANGINO PROROČANSTVO: Biće velika poplava s proleća 2014., kada će ploviti reka leševa!!

Treći svetski rat, zemljotresi, bolesti, pošasti…Šta li nas od ovog a očekuje u nastupajućoj 2014. godini?

baba- vanga

Odgovor na to daju dosad nepoznata proročanstva najpoznatije bugarske proročice Baba Vange koja je objavio ruski radio Ukrajina koji program emituje iz Kijeva.

Nepoznata Vangina proročanstva navodno su deo spisa koja je prikupio ukrajinski putnik i biznismen Anatolij Lubčenko koji je s proročicom razgovarao neposredno pred njenu smrt u Petriču.

Vanga je u 2014. „videla“ tri događaja: Prvi je velika poplava s proleća kada će „ploviti reka leševa“, kako je slikovito opisala.

Drugo „viđenje“ odnosi se na Bugarsku koju će u bolji život posle maja povesti visok čovek koji dolazi iz inostranstva. I na kraju, kao treće, Baba Vanga je videla dolazaknove pošasti i to u obliku bolesti gore od side koja će pogađati prvenstveno muškarce. Vanga je ostala neprecizna ne rekavši da li se to odnosi samo na Bugarsku ili čitav svet.

Sa druge strane, prorok Peter Dunov predviđa potpuni kolaps Grčke što će doneti dobro Bugarskoj, a čemu će prethoditi snažan zemljotres.

NAPOMENA: OVO JE TEKST KOJI SMO OBJAVILI 17. DECEMBRA 2013. GODINE!

 

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …