Home / SPEKTAR / BIVŠI KANADSKI MINISTAR ODBRANE: Javnost mora da sazna istinu, više vanzemaljskih vrsta su već dugo prisutni na Zemlji! (VIDEO)

BIVŠI KANADSKI MINISTAR ODBRANE: Javnost mora da sazna istinu, više vanzemaljskih vrsta su već dugo prisutni na Zemlji! (VIDEO)

pol- hejler

Pol Helijer bivši je kanadski ministar koji je na javnoj tribini o ufologiji odlučio da prizna da vojske sarađuju s vanzemaljcima, kojih ima više vrsta i koji su već dugo prisutni na Zemlji

On misli da je pravo javnosti da sazna širu stvarnost, za koju smatra da su ljudi potpuno spremni. Iako smatra da postoje još neki detalji u vezi s vanzemaljcima koji bi trebali ostati poverljivi, veruje da je javnost spremna za 90 posto činjenica.

U svom izlaganju je spomenuo i kompleks u kojem vanzemaljci žive i rade zajedno s ljudima, uglavnom na vojnim projektima.

Prema njegovima rečima, ne Zemlji trenutno postoji pet različitih vanzemaljskih rasa, što se podudara s tvrdnjama drugih bivših oficira i političara koji su se izjasnili o ovoj temi.

Takođe spominje CFR, Trilateralnu komisiju, Bilderberg grupu i ostale “tajne” organizacije u kojima su ovi vanzemaljci uključeni svojim radom, a koji deluju kao “Vlada iz senke”. Za Bilderberge kaže da je Daniel Estulin sa svojom knjigom “Istinita priča o Bilderberg grupi” odličan izvor informacija ako želite saznati više o tome šta oni tačno rade i kako funkcionišu.

Je li moguće verovati bivšem političaru? Proverite njegovo svedočenje i procenite sami:

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …