Home / SPEKTAR / BIVŠI RADNICI IZ FAST FOOD-A VAS UPOZORAVAJU NA PRLJAVE TAJNE: OVO NIKAD NE NARUČUJTE!

BIVŠI RADNICI IZ FAST FOOD-A VAS UPOZORAVAJU NA PRLJAVE TAJNE: OVO NIKAD NE NARUČUJTE!

Šta nikad, al baš nikad, ne smete naručivati u takvim restoranima.

mekdonalds3

Retki su oni koji će reći istinu, no ipak ima hrabrih. Nekolicina bivših radnika restorana brze hrane za Daily mail otkrila je ono što javnost ne bi trebala znati. Što nikad, al baš nikad, ne smete naručivati u takvim restoranima.
Ako vam je život mio: Nemojte nikada više od konobara tražiti čašu vode!

Kad ugledate pripremljenu hranu koju restoran već ima u ponudi, na traci – nju ne uzimajte, upozoravaju radnici.

„Iako je propisano da hrana sme stajati pripremljena nekih 20 minuta, zna se dogoditi, ako se ne proda, da odstoji satima, pa i celi dan“. Upozoravaju kako je najgore u kasnim popodnevnim i večernjim satima. Hranu koju tada vidite najbolje je izbeći u širokom luku.

Ne naručujte krompiriće u restoranima brze hrane. Friteze se čiste jednom nedeljno, a i to je pitanje, kažu radnici. Donju stranu ne želite nikad videti, poručuju. Tek tu je nagomilana prljavštvina i masnoća.

Ne naručujte pizzu između 18 i 20 sati. U to vreme najviše je posla i verovatnost da ćete dobiti komad pizze na prljavom poslužavniku je velika.

Ribu nikad. Riblji odrezak kuva se i održava toploj u kuhinji. Ponekad, s obzirom da nije popularna namirnica u restoranima brze hrane, odstoji „godinama“. Radnik je rekao da je riblji meni nešto što baš nikad ne bi naručio.

(Dnevno)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …