Home / SPEKTAR / JEZIV I ŠOKANTAN SNIMAK: Devojčicu zaposeo đavo nakon prizivanja duhova na telefonu?! (VIDEO)

JEZIV I ŠOKANTAN SNIMAK: Devojčicu zaposeo đavo nakon prizivanja duhova na telefonu?! (VIDEO)

Snimak je nastao kada je mlada devojka postala „opsednuta đavolom“ koristeći aplikaciju na telefonu za prizivanje duhova.

500

Svedoci kažu da je 18-godišnjakinja, identifikovana kao Patricia Kvispi, igrala igru dozivanja duhova preko mobilnog telefona sa prijateljima. Kada se vratila kući, njeni roditelji su primetili da joj nije dobro, zatim je počela da se grči, pošla joj je pena na usta, a njen glas je odjednom postao užasno dubok.

Devojka iz Lime, Peru, prebačena je u bolnicu, a doktori su rekli da je neverovatno jaka što im otežava da je iskontrolišu. Na ovom jezivom snimku možete da čujete vrištanje „666“ i duboko struganje glasom, a zatim „pusti me, pusti me“.

Lekarima je trebalo pola sata da je obuzdaju. Potom je prebačena na psihijatrijsko odeljenje kako bi lekari mogli da utvde šta nije u redu sa njom.

Prema pisanju lokalnih medija, ljudi koji su bili svedoci ovog incidenta bili su ubeđeni da je devojka opsednuta satanskim duhom.

Pogledajte video:

(Telegraf)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …