Home / SPEKTAR / JEZIV SNIMAK: Radnik obezbeđenja ulazi u praznu sobu u kojoj se čulo vrištanje, senka izlazi iz sobe a svetlo u hodniku počinje da treperi!

JEZIV SNIMAK: Radnik obezbeđenja ulazi u praznu sobu u kojoj se čulo vrištanje, senka izlazi iz sobe a svetlo u hodniku počinje da treperi!

501

Šef obezbeđenja hotela Vingejt u Ilinoisu snimio je ovaj video u privatnu arhivu 14. septembra 2003. godine. Sada je ovaj bizarni snimak ugledao svetlo dana.

Gosti hotela požalili su se na buku iz jedne sobe i glasno vrištanje. Međutim, menadžer je utvrdio da niko nije čekiran u toj sobi na 2. spratu i da je ona prazna. Međutim, nakon istrage je otkriveno da su se gosti tokom godine u više navrata žalili na „čudne zvuke“ iz te sobe.

Radnik obezbeđenje je bojažljivo ušao u sobu, ali dok je bio unutra, na 1 minut i 30 sekundi snimka se vidi senka koja izlazi iz sobe. Dok ide kroz hodnik sledećih sedam sekundi svetlo treperi! Soba je, iako prazna, bila preturena.

Iako mnogi misle da je reč o „nameštenom“ snimku, menadžer navodi da je zvučni zapis zapravo miks audio snimka sa kamera i zvučnika koji se nalaze u kancelariji šefa obezbeđenja, gde su ugrađeni zvučnici zbog provale.

Pogledajte video: 

(Kurir)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …