Home / SPEKTAR / KAKO JE DŽEJMS BOND UNIŠTIO ALBANCE: Šon Koneri objasnio zašto Kosovo nikad neće biti nezavisno

KAKO JE DŽEJMS BOND UNIŠTIO ALBANCE: Šon Koneri objasnio zašto Kosovo nikad neće biti nezavisno

500

Za mnoge najbolji agent 007 iz serijala filmova o Džejms Bondu, Šon Koneri ne propušta priliku da istakne da je Kosovo deo Srbije i da nikako ne zaslužuje nezavisnost.

Slavni glumac je očigledno veoma dobro upućen u svetsku politiku, pa je tako, tokom jedne od glavnih akcija albanskih separatista (proglašenja “nezavisnosti”), insistirao na tome da južna srpska pokrajina nikako ne zaslužuje da se otcepi.

“Ne shvatam zašto je Kosovo poseban slučaj. Kako to oni mogu biti nezavisni, a mnogi drugi ne mogu. Zašto onda Škotska ne može da se odvoji od Velike Britanije?! Kosovo mora ostati u Srbiji. Sve je ovo licemerno”, rekao je on na konferenciji za novinare.

I godinama posle proglašenja samozvane države Kosovo, Šon Koneri ne propušta priliku da istakne kako je Srbiji učinjena velika nepravda, to najčešće ponavlja kada apeluje na svoje Škotlanđane da zahtevaju otcepljenje od Velike Britanije.

On čak više ne živi u Škotskoj u koju se, kako kaže, neće vraćati dok ne bude nezavisna država.

(Kurir)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …