Home / SPEKTAR / Lekar iz Edinburga želeći da fotografiše panoramu glavnog grada Škotske SLUČAJNO SNIMIO APOKALIPTIČAN PRIZOR IZNAD EVROPE I ZMAJA KOJI SE PRIKAZAO NA NEBU!

Lekar iz Edinburga želeći da fotografiše panoramu glavnog grada Škotske SLUČAJNO SNIMIO APOKALIPTIČAN PRIZOR IZNAD EVROPE I ZMAJA KOJI SE PRIKAZAO NA NEBU!

edinburg-nebo- skotska- zmaj

 Na apokaliptičnu scenu iz nekog naučno-fantastičnog blokbastera uticalo je doba dana kada je fotografija nastala i neobičan oblik oblaka

Na nebu iznad škotskog Edinburga pojavio se zmaj, ali ne običan. Naime, kako prenosi Blic, Tom Foster (25), lekar iz Edinburga želeći da fotografiše panoramu glavnog grada Škotske dok sunce zalazi, zapazio je neobičnu pojavu koja podseća na zmaja.

Na apokaliptičnu scenu iz nekog naučno-fantastičnog blokbastera uticalo je doba dana kada je fotografija nastala i neobičan oblik oblaka.

Ova jedinstvena slika ubrzo po objavljivanju na Fejsbuku izazavala je lavinu komentara. Neki su na ovoj fotografiji opazili zmaja, drugi pticu feniks, a neki čak ljutog pingvina.

Sam autor nije bio siguran da li je na slici video zmaja ili ruku Boga.

– Fotografija mi je draga baš zato što svako u njoj vidi neku drugu simboliku. Dobio sam na stotine komentara pohvale – rekao je Foster.

Nesuđeni fotograf je napravio ovaj neobičan snimak nekoliko sekundi pre nego što će pasti mrak.

Pre mesec dana uslikan je oblak koji liči na veliku vatrenu loptu ili pesnicu koja gori na nebu iznad grada Madeira u Portugalu. Fotografija koju je slikao Režerio Pačeko, ubrzo je postala poznata kao “Božja ruka”.

(Telegraf.rs)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …