Home / SPEKTAR / NESALOMIVI BASTION ODBRANE: Pogledajte kako se srpski specijalci spremaju za rat sa OVK! (VIDEO)

NESALOMIVI BASTION ODBRANE: Pogledajte kako se srpski specijalci spremaju za rat sa OVK! (VIDEO)

Bezbednosne snage Srbije povećale su borbenu gotovost u kasarnama i policijskim zgradama i punktovima koji bi mogli da budu na udaru albanskih terorista, a srpska Žandarmerija biće prvi bastion odbrane Srba od ekstremista OVK sa Kosova!

zandarmerija

Na zvaničnom Jutjub kanalu Žandarmerije, postavljen je video koji je deo treninga Žandarmerije, a u kojem se vidi spremnost ove srpske elitne jedinice za odbranu policijskih stanica i baza od terorista.

Iako je video star godinu dana, ovaj trening je danas aktuelan i uvežbava se ponovo.

Podsetimo još uvek nije prestala opasnost da više od 50 veterana OVK sa Kosova i Metohije u narednih dvadesetak dana pređu u Preševo i odatle da deluju u centralnoj Srbiji!

Nakon terorističkih napada u Makedoniji kada je ubijeno 8 policajaca, koje su izveli albanski teroristi, prema informacijama srpskih službi bezbednosti najrizičniji deo Srbije je Kopnena zona bezbednosti. Zbog svega toga MUP Srbije je odmah nakon prvog ispaljenog metka u Kumanovu rasporedio dodatne borbene snage na jugu Srbije. Žandarmerija od tada drži pod kontrolom ovaj deo zemlje, sa konstantnim prstom na obaraču!

– Stanje u Kopnenoj zoni bezbednosti na području ka Makedoniji je stabilno. Pojačano je prisustvo pripadnika Žandarmerije, Uprave granične policije, specijalne jedinice i policije opšte nadležnosti, kao i Vojske Srbije – rekao je komandant Žandarmerije Goran Dragović.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …