Home / SPEKTAR / „Odjednom je osetio da ga neko posmatra i sledi, a užas je ispunio njegovo telo!“

„Odjednom je osetio da ga neko posmatra i sledi, a užas je ispunio njegovo telo!“

Duh-suma
Fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj se vidi figura u obliku čoveka koji zuri iz šume, uplašila je mnoge koji su je videli.

Objavila ju je grupa Toowoomba Ghost Chasers, koja se bavi „lovom“ na duhove, a pojasnili su da je jedan njihov član otišao da planinari do zloglasne vodene rupe u nacionalnom parku Goomburra, Toowoomba u ruralnom Queenslandu u Australiji.

„Odjednom je osetio da ga neko posmatra i sledi, a užas je ispunio njegovo telo“, napisali su. Tokom šetnje fotografisao je šumu, a upravo tada je nastala fotografija koja je užasnula korisnike društvenih mreža.

„Dok je pregledao fotografije, ugledao je ovo. Imajte na umu da je ovo šuma, neobično je videti nešto toliko veliko i crveno. Planinari bi bilo odeveni drugačije od ovoga“, napisali su.

This was shared by a member who went out hiking at a local to Toowoomba water hole known for suicides.. He all of a…

Posted by Toowoomba Ghost Chasers on Sreda 19. avgust 2015.

Uskoro se javio muškarac koji je snimio fotografiju. „Vau, ovo je stvarno postala velika priča. Ja sam čovek koji je snimio fotografiju. Još sam živ i nadam se da će tako ostati“, napisao je Brok Kalkut.

Rekao je da je želeo na kompjuteru bolje da pogleda ostale fotografije, ali i da oseća da ga nešto prati od trenutka kad je snimio ovu fotografiju.

„Ova fotografija je nastala pre dve nedelje. Poslednje nedelje u nekoliko sam navrata osetio isti osećaj užasa. Hodao bih ulicom i odjednom osetio da će nešto iskočiti na mene iza drveta“, napisao je.

Njegovu priču podržala je članica grupe Vicky Beezley, koja je napisala da je prošle nedelje išla u park i da je osećala da je neko sledi.

Drugi su se složili da neobična figura izgleda jezivo, nekima izgleda poput sveštenika, a drugi su primetili da nema lice.

Deo parka u kojem je fotografija nastala postalo je zloglasno zbog brojnih samoubistava koja su se ovde dogodila, a uskoro će se doznati da li priča ovog planinara istinita.

(Kurir)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …