Home / SPEKTAR / OVAKO PUTIN RAZGOVARA SA TAJKUNIMA KADA JE BESAN ZBOG NEPRAVDE: NATERAO MILIJARDERE DA VRATE SVE RADNIKE NA POSAO I ODUSTANU OD PREPRODAJE FABRIKA KOJE SU KUPILI ZA RUBLJU! (VIDEO)

OVAKO PUTIN RAZGOVARA SA TAJKUNIMA KADA JE BESAN ZBOG NEPRAVDE: NATERAO MILIJARDERE DA VRATE SVE RADNIKE NA POSAO I ODUSTANU OD PREPRODAJE FABRIKA KOJE SU KUPILI ZA RUBLJU! (VIDEO)

Od dolaska Vladimira Vladimiroviča Putina na vlast, u Rusiji su stvari počele drastično da se menjaju. Rusija je krenula da se oporavlja i jača na svim poljima, a pre svega ekonomski.
NYT2009060417230499C
Godinama pre toga Rusiju su pljačkali činovnici, finkcioneri, a najviše tajkuni. Tajkuni su tih godina postali zaštitni znak Rusije. Oni su odlučivali o svemu. Vodili su Rusiju i od nje uzimali bogatstvo.

Dolaskom Putina na vlast, stvari su se drastično promenile. On je ruske tajkune spustio na zemlju, pokazao kako jedan predsednik treba da razgovara sa tajkunima. Onemogućio im je dalje bogaćenje, a to bogatstvo upotrebio za ekonomski oporavak Rusije i ruskog naroda.

Jedan od najpoznatijih tajkuna, milijarder, Oleg Deripaska, sa još nekoliko tajkuna kupio je jednu fabriku za simboličnu cenu. Što je poznato nama u Srbiji. Cilj im je bio da se ta fabrika ugasi da bi oni iz svega toga mogli da izvuku korist.

Ali, malo su se preračunali!

Radnici fabrike su pisali Putinu i zamolili ga za pomoć. Predsednik Putin se hitno uputio u fabriku i pozvao vlasnike takođe da dođu na sastanak.

Besan, Putin je sastanak sa tajkunima započeo rečima: „Zašto ovo niste rešili pre? Razbežali ste se kao bubašvabe kad ste čuli da dolazim!“.

Olega Deripasku je pred svima bukvalno naterao da potpiše ugovor po kome fabrika počinje sa radom onako kako je to vlada Rusije predvidela!

Pogledajte snimak tog događaja:

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …