Home / SPEKTAR / OVO JE JEDINI SMRTNI GREH KOJI I KADA SE ISPOVEDI SA ISKRENOŠĆU, OSTAJE SA OSEĆAJEM GRIŽE SAVESTI DOŽIVOTNO!

OVO JE JEDINI SMRTNI GREH KOJI I KADA SE ISPOVEDI SA ISKRENOŠĆU, OSTAJE SA OSEĆAJEM GRIŽE SAVESTI DOŽIVOTNO!

katolicanstvo katolici molitva02
Dečak je video u snu brata koga je abortirala njegova majka pre 17 godina.

„Majko, večeras sam sanjao nešto što mi ne da mira. Bio sam kod kuće i došao je jedan momak, 2 – 3 godine mlađi od mene, i rekao mi: „Mi smo braća. Ali mi naša majka nije dopustila da budem danas sa tobom. Nije mi dopustila da se ikada igram sa vama, da se smejem, da plačem.

Onda sam mu odgovorio da nemam brata, već samo jednu sestru, dve godine stariju. Ali on je insistirao i rekao mi da te pitam šta si uradila onog jutra u martu i da ti kažem da bi i on odrastao kao i mi“.

Majka, kad je to čula, onesvestila se. A kada je došla sebi, priznala je svojoj deci šta je uradila tog jutra. Kada je ostala trudna sa trećim detetom, razgovarala je o tome sa svojim mužem, sa sestrom i jednom prijateljicom…I odlučili su da se ne rodi to dete. Tako je abortirala.

Majka se posle toga u duši osećala veoma loše, dugi niz godina posle toga bi često, kada bi se toga setila, padala u melanholiju i plakala, a zatim se dogodilo i viđenje u snu njenog sina.

To je jedini smrtni greh, koji i kada se ispovedi sa smirenjem i iskrenošću, iako se sigurno oprašta, ne zaboravlja se nikada. Ostaje i javlja se osećaj griže savesti doživotno.

(Info.com)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …