Home / SPEKTAR / Pre 30 godina krenula je kući sa posla, ali tamo nikada nije stigla. Misterija je rešena tek sada (VIDEO)

Pre 30 godina krenula je kući sa posla, ali tamo nikada nije stigla. Misterija je rešena tek sada (VIDEO)

Petra Pazsitka iz grada Braunšvajga na severu Nemačke nestala je 1984. godine, kada je imala 24. Tada se sumnjalo da je ubijena, čak je nađen i krivac, ali je danas, 31 godinu kasnije, otkriveno da je ipak živa.

500

Nemica za koju se mislilo da je ubijena pronađena je posle tri decenije u Diseldorfu pod prezimenom Šnajder. Pre dve nedelje njena kuća je obijena i ona je pozvala policiju, koja je otkrila njen pravi identitet.

– Odmah je priznala da je živela u raznim gradovima pod lažnim imenom. A nikad nije vadila novu ličnu kartu – kažu iz policije.

Petra je nestala 26. jula 1984. godine. Prema rečima njenih prijatelja, sa posla je otišla u tri sata popodne da uhvati autobus kako bi otišla kod roditelja. Ali nije stigla kod njih.

Pošto je godinu dana pre toga devojčica od 14 godina ubijena blizu te stanice, policija je bila ubeđena da je ubica ponovo napao.

Ona se pojavila i ua televizijskoj emisiji o nerešenim slučajevima, ali niko se niej javio sa informacijom o tome gde se ona nalazi.

Krajem marta 1985, Ginter K. (19), stolarski šegrt, uhapšen je i priznao je ubistvo tinejdžerke koja je ubijena godinu dana pre Petrinog nestanka, a 1987. priznao je da je ubio i Petru. Petra je tada proglašena mrtvom.

Sada odbija da priča o o svom nestanku i jedino što želi da kaže policiji jeste da „nije želela da ima išta više“ sa svojom porodicom.

(Miror.co.uk/Blic)

 

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …