Home / SPEKTAR / PUN MESEC U PONEDELjAK DONOSI MASOVNO LUDILO: STRAVIČNO UPOZORENjE ASTROLOGA! (VIDEO)

PUN MESEC U PONEDELjAK DONOSI MASOVNO LUDILO: STRAVIČNO UPOZORENjE ASTROLOGA! (VIDEO)

mesecNije se dogodio već više od 70 godina, a ponoviće se tek 2094. godine. Međutim, astrolozi upozoravaju da bi ova pojava mogla da izazove haos među populacijom.

Pun mesec koji će se pojaviti u ponedeljak 20. juna, samo dan pre letnje dugodnevice, mogao bi da izazove haos, halucinacije, pa čak i masovne pucnjave, upozoravaju astrolozi.

Timoti Haloran, osnivač Jutjub kanala „Rasa Lila Healaing YouTube Astrology“, napravio je specijalan video-snimak u kojem je upozorio da bi događaji oko dugodnevice mogli da budu prilično burni.

On je u snimku napomenuo da će 20. juna doći do „povećane energije“ koja bi mogla da izazove „ludilo, halucinacije i nasilničko ponašanje“ među populacijom.
„Reči kao što su prosvećenje i osvetljenje generalno se doživljaju kao nešto što je prelepo i čemu treba težiti.

Međutim, svetlo je prodorno i vrelo i ponekad može da bude nepodnošljivo, naročito za nas u severnoj hemisferi tokom letnje dugodnevice“, rekao je Timoti u svom snimku.
Timoti je napomenuo da je ono što se trenutno dešava kao „džinovski talas koji će udariti na naša verovanja i gledišta, koji će ih uništiti u paramparčad i koji će otkriti realnost za koju nismo ni znali da postoji“.

U svom snimku je takođe napomenuo da svako ko postane psihopata tokom 20. juna mora da bude zaključan i „bombardovan“ ljubavlju od strane najprivlačnijih ljudi na svetu.

Pun mesec tokom letnje dugodnevice nije se dogodio već 70 godina i neće se ponoviti sve do 2094. godine. Tokom dugodnevice dan će trajati duže od 15 sati, a na nebu će se istovremeno videti i Sunce i Mesec.

Pogledajte video:

(Kurir.rs)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …