Home / SPEKTAR / SIGURAN ZNAK DA SE SPREMA KATASTROFA: Stotine hiljada riba beže iz mora na kopno! (VIDEO)

SIGURAN ZNAK DA SE SPREMA KATASTROFA: Stotine hiljada riba beže iz mora na kopno! (VIDEO)

Do sada neviđen prizor. Stotine hiljada riba oviih dana na indijskoj obali besomučno i u panici stremi kao obali i iskače iz vode na suvo.

500

Ista pojava se događa i u Šri Lanki, takođe duž cele obale. Još niko nije ponudio razumno i naučno objašnjenje, ali neki stručnjaci upozoravaju da ova pojava ukazuje da ribe predosete nadolazak prirodne katastrofe u vidu razornog zemljotresa i cunamija.

Oblast u kojoj se ovo dešava je već bila na udaru razornog cunamija 2004. godine, međutim, s obzirom na to da tada nije zabeleženo ništa slično pojavi koja se sada dešava, očekuje se da bi se mogao desiti daleko razorniji zemljotres i cunami koji bi bio daleko veća katastrofa nego posljednji iz 2004, prenosi Nacionalna geografija.

500

Morske životinje, kao i kopnene, imaju čulo predosećanja prirodnih pojava.

Takođe, nema nikakvih meteoroloških podataka o višoj temperaturi ili bilo kakvoj promeni kvaliteta vode, niti se negde u blizini desilo hemijsko trovanje, pa se to ne može uzeti kao mogući uzrok. Pitanje je da li se ikad desilo da ribe iz prirodnog staništa beže na suvo.

Pogledajte video:

(Srbija Danas)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …