Home / SPEKTAR / SKRIVAJU OD OČIJU JAVNOSTI: ARGENTINSKI ISTRAŽIVAČ TVRDI DA JE OTKRIO Ogromni NLO i piramidu u Tihom okeanu gigantskih proporcija- OBJEKAT DUG 5,5km I VISOK 14km! (VIDEO)

SKRIVAJU OD OČIJU JAVNOSTI: ARGENTINSKI ISTRAŽIVAČ TVRDI DA JE OTKRIO Ogromni NLO i piramidu u Tihom okeanu gigantskih proporcija- OBJEKAT DUG 5,5km I VISOK 14km! (VIDEO)

nlo- ufoArgentinski istraživač Marselo Irazusta, koji se specijalizovao za vanzemaljske oblike života, tvrdi da je u Tihom okeanu, u blizini obale Meksika pronašao NLO.

Irazusta, koji tvrdi da je otkrio nekoliko NLO-a, „pronašao“ je najnoviji neidentifikovani leteći objekat pomoću programa „Google Earth“. Na snimku koji je objavljen na „YouTubeu“, objekat je, navodno, dug 5,5 kilometara i po obliku podseća na avion.

Objekat je zapravo „NLO pod vodom“, rekao je Irazusta, iako drugi stručnjaci nisu tako sigurni da se na fotografiji nalazi leteći objekat.

Kolega istraživač Skot Vering, koji je napisao nekoliko knjiga o toj temi, navodi za argentinsku novinsku agenciju „Telam“ da na fotografiji vidi piramidu.

„To je savršeno oblikovana piramida čija visina iznosi više od 14 kilometara“, tvrdi Vering.

Istražilac iz Tajvana smatra da se radi o „najvećoj ikada viđenoj piramidi“ i da je impresivna, zbog čega je siguran da su je kreirala bića sa druge planete. „Samo bi vanzemaljci bili u stanju da naprave tako nešto“, tvrdi ovaj istraživač.

Vering je priznao da postoji izvesna doza neizvesnosti o vanzemaljskom poreklu ovog objekta, ali se složio da je ovo Irazustino otkriće interesantno.

„Čak i ako to nije srušeni NLO ili neki objekat koji su koristili vanzemaljci, govorimo o velikom otkriću“, rekao je Vering.

Video-snimak „piramide“ imao je na „Youtubeu“ veliki broj pregleda, a osim teorije o NLO-u, pojavile su se i brojne druge teorije o njegovom poreklu.

Agencija „Telam“ je objavila da pojedinci smatraju da su u pitanju ostaci mitskog ostrva Atlantida, koju je opisao drevni filozof Platon, a drugi opet tvrde da su ga sagradile civilizacije Maja ili Asteka.

Marselo Irazusta je veteran-istraživač, koji je početkom godine objavio video-snimak na kome se, navodno, vide baze vanzemaljaca na Mesecu i Marsu.

Pogledajte video:


(Global CIR/Agencije)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …