Home / SPEKTAR / SPEKTAKULARNO OTKRIĆE! EVO ŠTA SU ISTRAŽIVAČI PRONAŠLI ISPOD BOSANSKIH PIRAMIDA! (VIDEO)

SPEKTAKULARNO OTKRIĆE! EVO ŠTA SU ISTRAŽIVAČI PRONAŠLI ISPOD BOSANSKIH PIRAMIDA! (VIDEO)

Doktor Osmanagić, glavni istraživač i pronalazač Bosanskih Piramida otkrio je ulaz u drugi nivo tunela koji se nalaz ispod podzemnog lavirinta Ravne u Visokom. U septembru 2015. godine otkriven je skup kompleksnih tunela 20 metara ispod postojećeg prvog nivoa koji je iskopan pre skoro 10 godina.
piramida u bosni
Drugi nivo tunela ili „Ravne 2“ kako ga je prozvao doktor Osmanagić, zapečaćeni su baš kao i Ravne tuneli. Materijal koji se koristio za popunjavanje tunela identičan je kao i onaj koji postoji u gornjim nivoima lavirinta.

Prema istraživanju, energetska svojstva podzemnog lavirinta identična su onima koji su zabeleženi na piramidama u Visokom što je dovelo istraživače da veruju da postoji jaka veza između njih.

Prema Osmanagiću i njegovom timu, preko 1,7 kilometara lavirinta je do sada sređeno i raščišćeno, ali kako bi se očistio ceo kompleks biće potrebno vreme.

Prema izveštajima iz Visokog, otkriće drugog nivoa tunela dalo je Bosanskoj Piramidi drugu dimenziju. Istraživači veruju da su vertikalni tuneli izgrađeni u cilju povezivanja oba nivoa. S obzirom da stiže zima, tim planira da počne iskopavanje od proleća 2016. godine.

Pogledajte video:

 

 (Kurir)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …