Home / SPEKTAR / SRPSKA MONAHINJA MAKRINA „VIDELA“ DOGAĐAJE KOJI ĆE POTRESTI SRBIJU: Pojavio mi se patrijarh Pavle i rekao „Otvoriće se nebo i hiljade krvavih vojnika će braniti Srbe!“- VIDEO

SRPSKA MONAHINJA MAKRINA „VIDELA“ DOGAĐAJE KOJI ĆE POTRESTI SRBIJU: Pojavio mi se patrijarh Pavle i rekao „Otvoriće se nebo i hiljade krvavih vojnika će braniti Srbe!“- VIDEO

patrijarh pavle

Snimak monahinje Makrine koja tvrdi da je imala viziju u kojoj joj je pokojni patrijarh Pavle otkrio nadolazeće događaje sve je popularniji.

Pogledajte „proročanstvo“ koje je osvojilo internet.

Monahinja Makrina tvrdi da joj se u snu javio blaženopočivši patrijarh Pavle. Ona je, zajedno sa njim, navodno videla događaj koji će potresti Srbiju, a radi se ogromnom protestu.

„Mi smo stajali i gledali tenkove i protest, a onda se odjednom otvorilo nebo i hiljade vojnika je sletelo nad Beogradom da brani narod. Gura ju i razgrću one tenkove, krv, povređeni, sirene Hitne pomoći. Vidim odozgo i mantije i sveštenstva… „, govori monahinja Makrina.

Ostatak njenog svedočenja pogledajte na snimku:

(Dnevno.rs)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …