Home / SPEKTAR / STRAVIČNO UPOZORENJE HOLANDSKOG ISTRAŽIVAČA: ZEMLJOTRES OD 9.8 RIHTERA GURNUĆE SUTRA CELU KALIFORNIJU U MORE A JAPAN ĆE UNIŠTITI CUNAMI, KAKAV NE MOŽETE ZAMISLITI! (VIDEO)

STRAVIČNO UPOZORENJE HOLANDSKOG ISTRAŽIVAČA: ZEMLJOTRES OD 9.8 RIHTERA GURNUĆE SUTRA CELU KALIFORNIJU U MORE A JAPAN ĆE UNIŠTITI CUNAMI, KAKAV NE MOŽETE ZAMISLITI! (VIDEO)

Kalifornija će verovatno biti pod morem, a dogodi li se to, Japan će da uništi ogroman talas, kakav ne možete ni da zamislite – upozorio je Frenk Hugerbits u svom videu

cunami- poplava- apokalipsa

Snažan zemljotres uništiće Kaliforniju u četvrtak u 16 sati po lokalnom vremenu (petak po našem vremenu) – ovo bizarno proročanstvo izrekao jeholandski istraživač Frenk Hugerbits čiji je video o „naučnim“ razlozima za njegovu tvrdnju izazvao velike kontroverze.

– Kalifornija će verovatno biti pod morem, a dogodi li se to, Japan će da uništicunami kakav ne možete ni da zamislite – dodaje Hugerbits . Ovaj „zli prorok“ do ovih saznanja došao je koristeći program pod nazivom „Solar System Scope”.

Otkrio je kako će potres od 9,8 stepeni Rihtera dazatrese Kaliforniju u trenutku kada se najmanje pet planeta stavi u istu liniju sa Zemljom, tojest. kada dođe do takozvanog planetarnog poravnanja. To će, prema njegovim rečima, uticati na poravnanje Zemlje i Meseca, što će dovesti do promena u gravitaciji koje na kraju mogu da izazovu prirodne katastrofe poputzemljotresa – piše 24sata.hr.

– Budite oprezni i imajte plan za beg – poručio je Hugerbits stanovnicima Kalifornije koja bi, po njegovom proročanstvu, trebalo da bude uništena u petak u 1 ujutro po našem vremenu.  KLIKNITE NA OZNAČENI DEO TEKSTA I PROČITAJTE (ZAGONETKA NOVČANICE OD 100 DOLARA: Ogromni plimni talas izazvan nuklearnom eksplozijom, prekriva najviše zgrade SAD-a! (VIDEO)

Iako je među delom stanovništva već zavladao nemir, geolozi iz celog sveta njegove tvrdnje nazvali su glupim, dodavši da je takav scenario gotovo nemoguć.

– Budimo jasni, to se neće dogoditi i ne može da se dogodi. Te tvrdnje su glupost – rekao je Fil Plejt iz New Scientist-a.

Sa njim su se složili i američki geolozi koji tvrde kako postoji samo 4,7 posto mogućnosti da Kaliforniju u naredne tri decenije pogodi takav potres.

Pogledajte video ispod:


(24sata.hr)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …