Home / SPEKTAR / TAJNI PLAN RUSKE VOJNE KOMANDE: SAMO JEDAN UDAR NA OVO MESTO JE DOVOLJAN DA ZBRIŠE SAD SA LICA ZEMLJE!

TAJNI PLAN RUSKE VOJNE KOMANDE: SAMO JEDAN UDAR NA OVO MESTO JE DOVOLJAN DA ZBRIŠE SAD SA LICA ZEMLJE!

putin sojgu

Najbolji način da se napadnu Sjedinjene Američke Države jeste da se izvrši nuklearni napad na nacionalni park Jelouston, smatra Konstantin Sivkov, vojni analitičar, predsednik Akademije geopolitičkih problema u Moskvi.

Takav napad bi aktivirao supervulkan koji se nalazi ispod tog nacionalnog parka. Posledica toga biće nestanak Sjedninjenih Država.

– Geolozi smatraju da supervulkan koji se nalazi ispod Jeloustona može da eruptira svakog momenta. Postoje znakovi povećane aktivnosti vulkana. Dovoljno je izvršiti slabiji nuklearni napad na taj park i posledice po SAD bi bile katastrofalne – zemlja bi praktično nestala – rekao je Sivkov.

On je dodao da SAD ima i drugu slabu tačku, a to je Rased San Andreas, koji se nalazi između Pacifika i Severnoameričke ploče. Taj rased je dugačak oko 1.300 kilometara i prolazi kroz teritoriju države Kalifornija. Nuklearni napad na taj deo SAD prouzrokovao bi zemljotrese i cunami i naneo bi katastrofalne posledice američkoj infrastrukturi.

S druge strane, Sivkov je rekao da geografski položaj Rusije štiti tu zemlju od izazivanja eventualnih prirodnih katastrofa.

(Smh.com.au, Telegraf)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …