Home / TEMA DANA / Američki ekspert, Pol Krejg Roberts: Masakr u Parizu je isceniran da bi se i Francuska polako uvukla u rat protiv Asada i Rusije, a sve pod izgovorom bombardovanja „Islamske države“!

Američki ekspert, Pol Krejg Roberts: Masakr u Parizu je isceniran da bi se i Francuska polako uvukla u rat protiv Asada i Rusije, a sve pod izgovorom bombardovanja „Islamske države“!

Operacija „Pariski napad“ se odvija kao što sam i očekivao. Francuska vlada nasrće na građanske slobode, sa zakonima sličnim američkom Patriotskom zakonu: In Bush’s Footsteps: Paris Adopts Measures Similar to US Patriot Act

pol- krejg- roberts

Francuski čitaoci su me obavestili da, prema anketi, 84% Francuza nema ništa protiv toga da bude špijunirano sve dok ih to čini bezbednim. To znači da mozak nije mrtav samo kod 16% francuskog naroda.

Drugi čitalac me je obavestio da TV stanice naveliko emituju pismo jednog od „bombaša Islamske države“, pismo napisano na savršenom engleskom jeziku. Ajde?! Ali oni sa tajnim planovima znaju da je svet na Zapadu glup, kolektivni beznadežan slučaj.

Francuski i američki političari traže da se na osnovu člana 5 Povelje NATO-a u Siriju pošalje vojska. Ali nije to zarad borbe protiv Islamske države, borbe koju uspešno vode Rusi, već da se, pod izgovorom borbe protiv Islamske države, svrgne Asad. Što je suluda politika koja bi mogla dovesti do sukoba sa Rusijom: US Politicians Call for Invoking NATO Article 5 in Wake of Paris Attack.

Alternativno, da bi se izbegao sukob sa Rusijom, Vašington može iskoristiti prednost što je pruža nada ruske vlade da će pariski napad pokazati Zapadu da je Putin bio u pravu kada je predložio da se Zapad pridruži Rusiji u borbi protiv Islamske države. Ali, ako se formira koalicija NATO-Rusija, što zagovara francuski premijer Manuel Vals, Putin će postati zarobljenik Zapada u rušenju Asada: Paris Attacks Make Possible Anti-ISIL Coalition Involving US, Russia

U težnji da niko ne bude obaveštavan o stvarnim činjenicama kakve prenose ruski mediji na engleskom jeziku, kao što su RT i „Sputnjik“, američki Senat je organizovao raspravu o stranoj propagandi. Kenet Vajnštajn, iz američkog Borda guvernera za emitovanje, to jest, jedan od glavnih cenzora, senatore je obavestio da su RT, „Sputnjik“ i slični izvori istinitih vesti „izdašno finansirane kuće državne propagande“: Deja Vu All Over Again: Senate Claims US Losing ‘Media War’ to RT, Sputnik

Drugim rečima, ima se verovati jedino onome što objave medijske kuće pod kontrolom Vašingtona, tipa „Njujork tajms“, „Vašington post“, „Foks njus“, Si-En-En, Bi-Bi-Si, Nacionalni javni radio (NPR), itd.

Posledice „Pariskog napada“ su slične posledicama „Bombaškog napada na Bostonskom maratonu“. Pedeset do zuba naoružanih policajaca je opkolilo i ubilo dvoje ljudi. Ubijenu ženu je čak i ruska RT opisala kao „ženu bombaša samoubicu“. Ako je ubijena žena zaista bila bombaš samoubica, kako ostade živa sve dok je ne ubi policija? Čak se ni „ruska propagandna kuća“ ne zapita kako to da 50 do zuba naoružanih policajaca nije moglo da dvoje ljude uhvati žive, nego su morali da ih ubiju!: Paris shootout: 2 dead, incl. female suicide bomber, 7 arrested as police, army hunt suspects — RT News.

Više čitalaca me je obavestilo da se o „Pariskom napadu“ pisalo na „Vikipediji“ i „Tviteru“ –  dan pre napada: Paris Attack Reported on WIKIPEDIA and TWITTER before it happened !!! Ne znam šta da mislim o tome. Ali se sećam da je Bi-Bi-Si izvestio o rušenju zgrade br. 7 Svetskog trgovinskog centra pre nego što se srušila. Šta više, novinarka Bi-Bi-Sija je stajala ispred video-zida sa „živom“ slikom čitave zgrade br. 7, dok je izveštavala da je zgrada srušena. Drugim rečima, ni režija nije savršena, ima grešaka. Ali dostatna jeste, za publiku ispranog mozga.

Koliko je uspešna prevara „false flag“ operacija „Pariski napad“? Zašto se ne može videti veliki broj mrtvih i ranjenih? Čini se da nam prikazuju samo nepovređene „krizne“ glumce: Initial Impressions and Notes About the Paris Attacks | Winter Watch
Gde su video snimci očevidaca?: Paris Attacks Day 2: More Oddities, Lack of Substantive Eyewitness Videos | Winter Watch

Izgleda da su svedoci sa pričama koje idu u prilog zvaničnoj isti ljudi koji su istu funkciju imali i u drugim prilikama: Paris Attacks Day 2: More Oddities, Lack of Substantive Eyewitness Videos | Winter Watch

Pošto sam u svom veku bio i u vrhu vlasti, i novinarstva, i akademske zajednice, meni je očigledno da mnogo toga nije u redu sa objašnjenjima datim narodu. Međutim, većini pripadnika zapadnih naroda mozak je tako temeljno ispran da veruju da je svako ko sumnja u zvanično objašnjenje „teoretičar zavere“.

To jest, da samo vlade i njihove medijske prestitutke govore istinu.

Što vladama sa tajnim planovima olakšava da svoje tajne planove zaštite od činjenica. Ko će verovati meni, ako je alternativa verovati „Foks njusu“, Si-En-Enu, Bi-Bi-Siju, Nacionalnom javnom radiju, Džordžetu V. Buščetu (Dubya), Obami, Volfovicu, Olandu, Merkelki, Kameronu, „Vikli standardu“?

Ako Putinova vlada i kineski narod tako očajnički žele da budu deo „slavnog Zapada“ da prihvataju i lažnu stvarnost, onda je svet osuđen na propast.

A ako je do zapadnih političara, spasa nam nema sigurno. Za prave ljude, to su ratni huškači. Šta više, i odgovor na „false flag“ / lažni napad im je besmislen. Moroni pričaju da je Zapad napadnut zato što ženama daje da se obrazuju, zbog „francuskih vrednosti i francuskog načina života, zato što plešemo“ – što reče ministar spoljnih poslova Loran Fabius. Drugim rečima, ono što besmisleno jeste, ali je dovoljno dobro za američkog predsednika Džordžeta V. Buščeta, i besmisleno i dovoljno dobro je i za Francuziće: „Napadaju nas zato što smo mi dobri.“ Naravno. Nas dobre ljude Zapada niko nikada ne bi napao zato što smo Bliski istok  pljačkali vekovima i sedam zemalja razorili samo u poslednjih 14 godina, izazvali smrt i raseljavanje miliona…

U stvari, čudo je što svaki dan po ceo dan nema PRAVIH TERORISTIČKIH NAPADA po zapadnim zemljama, koje ih svakako zaslužuju.

Autor: Pol Krejg Roberts, Prevod: Aleksandar Jovanović, Ćirilizovano

 

Check Also

Jeremić: Bojim se da sledi ekonomsko rasulo, inflacija i nestašice!

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je u Novom danu da je njegov prvi politički …